יש פה מישו???????

omer landau

New member
עד כמה שאני אוהב גאג

רציתי לקטול אותך כרגע כמו לא יודע מה חח אסור להשוות בכלל דברים כאלה אי אפשר המציאות עולה על הכל בעיקר על מחשבה של תסריטאי כלשהו

הרמוני

New member
עומר,זה לא נכון

כל הדברים, אפילו הכי לא הגיוניים שאנשים חושבים אליהם, גזורים מהמציאות וקשורים אליה. ועוד ג'אג שזו לא סדרה בדיונית אלא על החיים, אולי הם מגזימים לפעמים אבל סך הכל זו סדרה מציאותית, והרבה פעמים המקרים שם מבוססים על אמת, אולי זה לא קשור לאילן רמון והמציאות באמת עולה על כל דמיון אבל ג'אג בא מהמציאות ולא מדמיון פרוע.

omer landau

New member
נכון שהיא מציאותית

ובגלל שאלו דברים שגזורים מהמציאות אז היא אפשר להשוות גורם ההפתעה הזה הוא שעושה את האירוע לענק כל כך והעובדה שהוא ראשוני

אני דווקא חושבת שזה לא מין קטע של

השוואות וכאלה...אלה פשוט אותם סיטואציות ...שאנחנו רואים מדי יום וכנראה שחלקם ואפילו מעט מהם די קשורים למציאות והמציאות של אילן היתה שהוא היה בח"א , כנראה יצא לאין ספור פעילויות טיסה כמו הדמות של הארם וכד' ודמותו של אילן כפי שהצטיירה ותוארה היתה מאוד אצילית ומאוד סמכותית ומאוד ...אין אני אסביר את זה.... בואו סתם נגיד מה אנחנו חושבים על הדמות של הארם?(...ונעזוב לרגע בצד את הקטעים של המראה החיצוני) ברצינות,מה אנחנו חושבים על הדמות שלו? אצלי מתעוררות רגשות של מין הערצה לדרך,לנחישות , להקרבה לאצילות להלך הרוח הנעים לגאווה שהוא מביא למדינה שלו לפטריוטיות כמובן ועוד הרבה... ומפה לדעתי נובע שמץ ההשואה , הדמות של אילן ייצגה את כל זה וזה היה מדהים לראות משו כזה אמיתי שהיה כ"כ קרוב וכ"כ פה ולא ידענו. וזהו עומר...פה מסתכמת כל ההשואה לדעתי. לא יותר.

הרמוני

New member
זה בדיוק הקטע!

שאתה רואה אנשים כאלה בטלוויזיה ואתה חושב: חבל שאנשים כאלה לא קיימים במציאות, רק בטלוויזיה" וכשאתה מגלה שהם קיימים באמת זה פשוט מדהים.

../images/Emo23.gif עוד יום בלי גל חלף ועבר לו../images/Emo23.gif

ועדיין אין שום סימן... גל אייך?????

Nushi G

New member
../images/Emo32.gifאתם שומעים איזה קטע!?!??!!?!??

פתחתי עכשיו את עמוד הבית של וואלה! ובצד שם, בתקצירי חדשות יש לינק ל- "מדריך מקוצר לנוהל ההגירה לאוסטרליה".... חחחחחח אולי מישהו צריך להדפיס את זה ולשלוח לבאגמי...
כי באמת הגיע הזמן שהוא יחזור לשם ולא ישוב בחיים!!!!
גרררררררררר

omer landau

New member
נכון - אבל בשבילי האירוע הזה

של התרסקות הקולומביה היה משהו ממש גדול זאת הייתה האובססיה התקופתית שלי עקבתי אחרי זה כל היום כשבועיים לפני השיגור ובכל זמן המסע בחלל הייתי ממש מזוהה עם הכל שם למרות שלא ממש היה לי חלק בזה לגבי הארם הוא עורך דין שנון חח עם סטטוס של טייס מעין מודל מושלם כזה בתור קצין בדרגה גבוהה בצי יש לו את מה שצריך וכמובן כנפיים לדעתי אילן רמון-עזבו את גאג היה משהו הרבה יותר גדול מזה הוא גם ייצג את ישראל וגם הוא לא היה רק דמות טלוויזיה הוא היה אמיתי עם רקורד מדהים ונכון שמישהו מת רואים רק את הצד הטוב שלו אבל אצלו זה היה גם לפני במהלך הסיפור שלו ולפני השיגור נכון שהוא היה דמות נערצת שכזאת שעקבו אחריה בטלוויזיה אבל עדייין אני לא יודע איך להגיד את זה ממש לא אבל אני בטוח שהדעה שלכם לא שונה במאה שמונים מעלות משלי אם ראיתם או לא את הקישור למעלה של סרטון השיגור אז אני ממש אוהב את השיגור הזה זה מרגש זה גדול מהמציאות זאת התגרות של האדם במשהו שגדול ממנו במיליוני מידות זה מרשים בגלל זה אני אוהב את כל הדברים האלה אני גם מכיר את המלל של הקריין בעל פה חחחחח ויי הב גו טו מיין אנגיין טו סטרט חחחחחח

למעלה