יש פה מישו או מישהי....

Lucky Charmed

New member
יש פה מישו או מישהי....

שרואה את התוכנית Mutant X??? לדעתי היא באמת תוכנית מדהימה (למרות הנפילה הקטנה בעונה השנייה) ומושקעת והשחקנים פשוט מדהימים אבל היא פשוט לא מקבלת קרדיט בארץ או שזאת רק אני??

את צודקת לחלוטין!!!

אני לא מאמין שיש עוד משהו שחושב את אותו הדבר בדיוק כמוני על סדרה הזאת!!! אני אהבתי נורא את העונה הראשונה ובאמת חבל לי על העונה השנייה הבאמת לא טובה. ומה לא טוב בה? כמה דברים: בעונה הראשונה כל המוטנטים הקשיבו לאדם והיו חברים שלו. בעונה החדשה הם מרבים להמרות את פיו ולעשות ההפך ממה שהוא מבקש. דבר שני הוא הגילויים על העבר של אדם. בעונה הראשונה לא דיברו על האנשים והעסקים שאדם עשה ובעונה השנייה בכל פרק מופיע מכר חדש של אדם וכל נושאי הפרקים בכלל לא מתאימים למה שהם היו צריכים לעשות בעונה הראשונה- זאת אומרת לחפש עוד מוטנטים. בעונה השנייה הם נלחמים בחייזרים וצריכים לחדור לשטמ מלחמתי ולהציל מכשיר צבאי או משהו. מה לעזאזל הקשר למוטנטים!!! בעונה הראשונה בכל פרק פגשנו מוטנט אחר ומעניין. בעונה השנייה אנחנו רואים את הסדרה "כנפי הזהב" רק עם מוטנטים. זו נפילה קשה ולא קטנה

אני לא רואה

למעשה אני הפסקתי כבר לצפות ב-AXN בגלל שהוא משעמם אותי ושהם התחילו עם הסדרות החדשות אז כבר התחלתי לראות אחרי הרבה פרקים ולא היה לי מושג אז התיאשתי

Lucky Charmed

New member
../images/Emo6.gif

אם שמת לב שהעונה השנייה יותר מתמקדת בשאלימר וברנאן, רוב העונה סובבת סביבם וג'סי ואמה נשכחים...... בכל מקרה אני עדיין רואה את הסדרה כי די התמכרתי...
אבל אני מאוד מקווה שהמפיקים יבינו שהתוכנית הדרדרה ויעשו משו לקראת צילומי העונה השלישית....... ד"א בענה ה-3 לאורה לי סמית (אמה) לא תהיה...... =(

Lucky Charmed

New member
עצוב../images/Emo7.gif

אין לי מושג שהיא בכלל מופיעה שם.... אהה וגם אדם סביר להניח לא יהיה בעונה ה-3 אבל הוא יקפוץ לכמה תפקידי אורח

שאלה:

למה לעזאזל הם לא יהיו שם ולמה כל השאר (כולל שאלימר או ויקטוריה פרט היפה) יהיו שם?

Lucky Charmed

New member
אין לי מושג

אולי התפטרו???? כל השאר נשארים ומגיעה אחת חדשה (לא זוכרת איך קוראים לה, היא משחקת בסדרה החדשה בסטאר וורלד ADVENTURE INC.)

למעלה