יש פה מישו או מישהי

100ANTI MACBI

New member
יש פה מישו או מישהי

שמאמין בחייזרים או עבמים?לפי התורה יש או אין.?לפי מה שקראתי אין הכחשה לזה מצד התורה

את חטאיי אני מזכיר היום

באחת השבתות במקום לילך לים, הלכתי לשמוע הרצאה בנושא הבריאה מאת כמה שמוקטורים עם דיפלומה מאגודת ר.א.ל. במלון דן. והאמת מלבד העוגות, שום דבר לא היה מעניין בכל בלבולי המוח הלכאורה מדעיים בדבר החזירים

למרות ההרצאה המשעממת

יש לציין שלא היו דחיפות על העוגות כמו מריבי הכהן בלחם הפנים. וכאשר ראתה עין מגוון העוגות הערוכות בצורה מופתית, אז שבעה נפש למרות שלא הגיעני יותר מזנב הליטאה. ולא כדאי לך לחזר אחר שמץ של פסול !

ואומר לבלה ניאופים....

``עתה ייזנו תזנותיה`` והוסיף ר``ת ``קינים הגה ונהי`` *בלה בלה בלה* לא מצאת לך מילה יותר מתוסבכת ? אף כי בן סרוק הסתבך עם דונש שהסתבך עם ר``ת, עכ``ז כמדומני שמדובר בפועל ב.ל.ה ולא בשם עצם

*ולא בשם תואר

שלדברי בן סרוק ור``ת, בלה מן תבל עשו, ולדברי בן לברט, מן בלותי היתה לי עדנה. ואני מסתפק אם מדובר בשם תואר? ושמא מדובר בפועל מן ``וצורם לבלות`` ? שכאשר אמר לבלות את הניאופים, ``עתה יזנו תזנותיה והיא`` סוף דבר! בלה בלה בלה, שורש סתום ומבולבל

שומר 23

New member
אתה פשוט לא מבין..

אני לא אחזר אחריך.. אבל מספיקה אמירתך בכדי לדעת שאם נבדוק אחריך נמצא..

ומה נמצא אילו נבדוק אחריך ?

ש``אביך האמורי ואימך חיתית``? ויעויין ביחזקאל פרק טז, ופרק כד. או שמא ברצונך לעיין ביבמות טז מדוע אשרי מי שראה במפלתה של תרמוד?ולא לחינם כל הארצות עסה לבבל. ועכ``ז רב לא מצא בכל בגדד אישה כשרה עבור חכם חזקאל בנו. מטעם שגילה עולא בהיות הוריהם``סרוחים על ערסותם``

עד עכשיו דיברת לשון תלמודית..

שזה לשון נקיה.. אז למה לחפש אחריך.. אבל מה שמובא שם בגמרא על שני התלמידים... ...... אז ..... ...... וכך נותר ללא ספק. והתגלה סיבת הסיבות לסיבוכים שלך עם הדת..

ומעתה אדבר בלשון רמבמי``ת

``וכשנתקלקל לאדם יסוד מאילו היסודות, הר``ז יצא מן הכלל וכפר בעיקר ונקרא מין ואפיקורוס וקוצץ בנטיעות`` ובאיגרת תימן הוסיף שזהו סימן שלא עמדו רגלי אבותיך על הר סיני! ולא שכחנו איך פקפקת באחד מהעיקרים ``בשכר ועונש`` במה שנוגע לשואה

למעלה