יש פה מישהי????

מוררררר

New member
יש פה מישהי????

אני שוב בבצפר....משעמם לי ויש לי הודעה חשובה לכל אוהבהי בריאן וג´סטין...חברה שלי הייתה אצלי אתמל והראתי לה את כל התמונות שאני עושה איתם את הקיר והיא אמרה לי בברור שג´סטין יותר יפה מבריאן בהרבה...ושיש משהו בביראן שמפריע!!!!!תאכלו חרא!!!!!!

maayan15

New member
איזה דבר טיפשי להגיד...

ולא..אני לא מדברתע על חברה שלך שאמרה שג´סטין יותר יפה...את האנשים האלה כבר היכרתי (*שיעול* יעל *שיעול*)...ואני יודעת שהם מוזרים מאוד...הפסקתי לנסות להבין אותו... אבל ה"תאכלו חרא" הזה נראה לי קצת מוגזם ולא במקום...נו מילא...למה אני כבר יכולה לצפות....

רינת4

New member
אנילא מתכוונת אפילו

להגיב על זה... אני חושבת שרנדי ממש חתיך. אבל יור מגייל..? עד כאן! אבל הוא בהחלט נראה טוב. ואניאנצל את ההודעה כדי להודיע לכם שאם יש כאן מישהי שאהבה את דיויד-ואני מתכוונת אם, אז החל מיום רביעי מתחילה שוב הסדרה איתו "מיטות נשיקה"(למרות שאני לא יודעת אם זה מההתחלה,מה שאומר שלא הוא משחק שם,או מהפרקים שאיתו). בכל מקרה,אם למישהי שווה לבדוק-תסתכלו. דווקא בסדרה הזאת הוא ממש חמוד ויותר צעיר,ונראה הרבה יותר טוב וגם הדמות שלו הרבה יותר חמודה. בקיצר-זה כדאי. אה,ויעוד דבר:אני מציעה לכן להתחיל להדליק את הטלויזיה משעה 23:40(בערך) כי יש בערוץ 3 קומדיה ממש חמודה "על גבול השפיות"- היא באמת שווה. זאת,כמובן,למי שלא רואה סיינפלד(בפעם האלף..) וזהו! סיימתי עם המלצות הטלויזיה שלי להיום... :)

lolly1

New member
כן..

זה עם המבטא הבריטי כזה חמוד..

netaK

New member
אוווו אווו מיטות נשיקה!?!?!?

מתי מתי מתי?!!?!?!? זה סדרה מצויינת!!1

maayan15

New member
זה ממש מוזר...

כריס פוטר כנראה שחקן מצוין כי לא סבלתי אותו ב"הכי גאים שיש" ולעומת זאת חיבבתי אותו ב"מיטות נשיקה" וב"קונג פו:האגדה ממשיכה"..... ורינת- יום רביעי הזה?...מתי שיש "הכי גאים שיש"?

רינת4

New member
אם אני זוכרת נכון

אז כן. זה גם יהיה כל יום אחרי הכי גאים. אני רק לא בטוחה שזה יהיה מיד אח"כ. ואהבת אותו שם כי הדמות שלו שם הרבה יותר פתוחה והרבה פחות יבשה. הוא ממש חמוד שם!

למעלה