יש פה מישהי?

maayan15

New member
אוייש..ענק!

וגם מראה שאני לא היחידה שרואה את ג´סטין וחושבת על כמה הוא מזכיר ברווז...

רינת4

New member
שוב-זה היה מכוון לאיריס.

ועוד דבר-מור, הצלחת אפילו להעלות חיוך על שפתי. לפחות אתן עקביות...

netaK

New member
נו זה מין תוכנית כזאת

קצרה...שהיה באמריקה אחרי הכי גאים שיש ראיתי כמה פרקים כי הייתה לי גישה לאתר הרשמי זה סתם דפוק אבל הרעיון חמוד

רינת4

New member
הרגת אותי...

אתן משתמשות בנשק לא קונבנציונלי. לא יפה... לדעתי כבר הגזמתן קצת. יש פורומים שבהם ישר כשאומרים משהו רע על אחת הדמויות, כולם תוקפים אחד את השני. אז אנחנו נהנות מזה. אבל די...יש גבול. והתמונה של אתמול(ג´סטין המסכן עם כל הדם)הייתה ממש מתחת לחגורה!

אנשות.... עשיתי משו יפה...

שלא יפגע באף אחת... אבל.. אני לא מצליחה להעלות את זה!.. איך זה שאתן כן??? כאילו.. זאת התמונה של אית´ן שאירית שמה (שם למטה למטה..) וזה לא עולה לי!.. איך זה שלכן כן??

maayan15

New member
אני יודעת שזה היה מתחת לחגורה...

סתם שיעמם ללי וזה היה או זה הוא לקחת תמונה של ג´סטין ו"לשפר" אותה...ולא היה לי כוח... התמונה הזאת האמת (זאת עם הברווז) לא הייתה בשום כוונה לפגוע...מור אפילו שאלה אותי עם המלחמה נמשכה או לא (כי היא לא רצתה להתחיל משהו) ואמרתי לה שאני לא ממש יודעת אבל רציתי לראות את התמונה והיא לא יכולה לשלוח באיי סי אז אני (לוקחת אחריות על התמונה..) אמרתי לה שתשים ושתוסיף שהיא לא רוצה מלחמה אלא רק להראות....אז לא לכעוס
...

רינת4

New member
טוב...

אבל די. כי אתן יודעות,גם לי יש איזושהי חיה, שאני יכולה לשים עליה פנים של מישהו...

מור 007

New member
חח...גליתה...

אל תקחי את זה קשה....אמרתי לך כבר שזה בצחוק..... מעיין-תודה.. ואני באמת מתנצלת בפני אלה שזה פגע בהן...זה לא היה בכוונה רעה....

למעלה