יש פה מישהי בשבוע 20???

יש פה מישהי בשבוע 20???

אוף..נראה לי שאני לבד במערכה..רובכן כבר עומדות אוטוטו ללדת ( איזה כיף לכןןןן ) וחלקכן בשבועות 12 , 13 , 14... האם יש מישהי בשבוע 20 כמוני? קצת מפחיד יהיה ללדת לבד

uti

New member
וגם אני../images/Emo9.gif פה איתכן

רק משום מה יש לי התחושה שאני היחידה שעוד מקיאה???

sugerbabe1

New member
../images/Emo13.gifמחר מצטרפת לשבוע 20

איזה כיף....נראה לי להיות בדיוק באמצע ועכשיו כל יום זה כבר יותר מהחצי אני התחלתי להרגיש אותו די מזמן אבל ממש פנימי עוד אי אפשר להרגיש חיצוני אבל אצלי התל"מ יוצא 10.09.04 בדיוק על היומהולדת שלי ויומיים אחרי בעלי אמא'לה כמה בתולות..

ותגידו מה עם תנועות?

אני למשל משבוע 18 בערך..הרגשתי דגיגון קטן ממש בבטן התחתונה , כלל לא קשור לבטן הנפוחה שנראה לי יותר משומן ולא הריון..בכל אופן הרגשתי דגיגון ממש למטה שם..ועכשיו בשבוע 20 אני מרגישה את אותו דגיגון אבל כבר גדול יותר וממש מעין בעיטות "בועות" כאלה..אבל החלק המבאס הוא שעדיין בעלי לא יכול לחוש בהם..אני שמה את ידו על הבטן התחתונה..ומחכה שיהיו תזוזות ועד שיש משהו אני קופצת באושר ושואלת "נו הרגשת"? והוא בתגובה " לא " , אוףףףףף מתי כבר ארגיש חיצונית?

יש כבר - בדיוק מה שאת מתארת

וכבר כמה זמן (אני חושבת כשבועיים, לא זוכרת) בהריון הראשון הרגשתי את זה בערך בשבוע 22 ולא הייתי בטוחה אם אני מרגישה נכון... עכשיו לדעתי בערך ב 16 17 זה כבר התחיל. היום נראה לי (אולי זה מוקדם מדי, אני לא זוכרת) שהפשוש תפס פוזה לאורך כי משהו לוחץ לי ליד מפתח הלב. אני דווקא מתלהבת... אני חושבת שהתזוזות שמרגישים יקחו עוד זמן... באסה נכון..

גם אני חושבת שהיום הוא או היא

שוכב/ת לאורך , כי בבוקר הרגשתי תזוזה בבטן התחתונה ומיד מיד אחרי זה מעין בעיטה ממש בבטן העליונה , כמו גל כזה שעבר מלמטה למעלה... אני עדיין לא יודעת מה יש לי - בן או בת , קבעתי תור לסקירה ב 10/5 לא עשינו את הסקירה הראשונה כי היא עלתה המון והחלטנו כי אנחנו מוותרים עליה ומחכים לסקירה השניה שהיא בהשתתפות הקופה. ולכן , רק בעוד שבועיים וחצי נדע את מין העובר ( למרות שיש לי הרגשה שזו בת ) בעלי רוצה בן..אבל...מה שבא ברוך הבא , רק שיהיו בריאיםםם! אגב אצלי התנועות ממש כל הזמן נון סטופ כמעט , בעודי רושמת את התגובה הזו הרגשתי כבר לפחות 5 תזוזות... יש לי כדורגלן / נית.

מייקי30

New member
אני מרגישה תנועות מלפני שבוע

ודווקא כשבעלי שם יד על הבטן היא מביאה לו צ'פחה והוא מרגיש. בהתחלה הרגשתי רק בשכיבה והיום גם בישיבה. כמו שריר שקופץ

shira 25

New member
אני בשבוע 19 והתחלתי להרגיש תנועות

מאוד עמומות... אני כבר מחכה לבעיטות.....

naviko

New member
רויטל, רק עכשיו שמתי לב

לתיאור המפורט שלך של ה"דגיגונים". היום, בעצם, ממש עכשיו הרגשתי בדיוק מה שאת מתארת. האמנם סוף סוף הרגשתי אותה?????

למעלה