יש פה מישהו?

LADodger

New member
יש פה מישהו?

היום אני הולך לראות סוף-סוף משחק בייסבול שלם של הדודג'רס (ב-05:10 נגד המטס), לא יהיו לי אחרי זה הרבה הזדמנויות. עוד מישהו מתכוון לראות? (שניר אולי אתה?) ועכשיו לעניין אחר - דירוג חדש של ESPN מדרג את 100 שחקני ה-MLB המובילים ובראשם מגליו אורדונייז המלך בפער עצום מ-A-ROD ומ-ולאד גררו, קבררה וג'ייק פיבי (בוז!). http://sports.espn.go.com/mlb/playerrating שחקני דודג'רס ברשימה: בראד פני (17) - מגיע לו, טקאשי סאיטו (58) - לא מגיע לדעתי אבל לא חשוב, ראסל מארטין (60) - מגיע ועוד איך!, דרק לואו (79) - כרגע הוא בכושר מצוין למרות ERA סולידי בינתיים. שחקנים מעניינים אחרים: ביג פאפי אורטיז (6), קווין יוקוליס (10) --> !!! (קצת מוגזם לא?), פרינס פילדר (11), דרק ג'יטר (13), ג'יימס שילדס (14), סי.סי. סבאת'יה (16), פוחולס - רק ב-40, מפיטסבורג - גורז', ביי וסנל (45, 50, 61), בונדס - 49 (ואפילו זה יותר מדי), יוהאן סנטנה ואלפונסו סוריאנו צמודים ב-64, 65, ומני רמירז - רק במקום ה-88. יאללה דודג'רס אל תאכזבו אותי!!

נו בטח, הקבוצה משחקת ב5 בבוקר...

עדיף לך כבר ללכת לישון בשעה נורמאלית ולקום ב5 לראות את המשחק. לפעמים קשה לי להחזיק מעמד עד 5 במשחקים של הפייראטס שמתחילים ב2... אז לראות משחק שלם עד 8? אע.

NYMets Man

New member
ואגב

כפי שאתה רואה קמתי מוקדם, דווקא רציתי לראות את המשחק ולפי איך שזה נראה באמת אין טעם... :\

LADodger

New member
אני רואה שבסוף ניצחנו...

כשאני הלכתי היה 2-0 לכם, אז הייתי בטוח שאנחנו מפסידים... אבל לא משנה כבר.

זה דירוג של מה השחקנים עשו השנה בלבד...

אם זה היה משהו אחר כמובן שזה היה שונה...שילדס לא היה מעל חצי עולם בערך...ויותר.

למעלה