יש פה מישהו???

יש פה מישהו???

דחוף! עזרה! מצאנו כלב ברחוב ואנחנו לא יכולים להכניס אותו הביתה. יש פה מתנדבים מאיזור הקריות??

תוכלו לשים אותו בקרבת מקום?

אולי ליד הדירה, אם אתם גרים בבניין. להוציא לו מים, אוכל.. אוכל לכלבים ניתן להשיג בחנויות מזון וציוד לבע"ח, יש להם שם דוגמיות בחינם. אה, ולא להביא לו עצמות של עוף. אולי מחר תוכלו לקחת אותו לוטרינר לבדיקת שבב? אולי הוא שייך למישהו, יש לו קולר? אם תוכלו לצלם אותו ולעלות לכאן, זה יהיה נהדר.

כבר הלכנו איתו...

לא ידענו מה לעשות, הלכנו איתו לאיפה שחשבנו שזה המוקד העירוני... מסתבר שאלה מחסנים של העיריה כיום והיו שם שני שומרים ושוטר שדיברו, נתנו לנו להתקשר משם למוקד, נתנו לכלב אוכל ומים (כמו שכמובן גם אנחנו עשינו חצי שעה לפי כן) והוא כבר נשאר שם. הבעיה שלנו היתה להשאיר אותו ללילה, יש לנו כלבה קטנה וקנאית (כבר נבחה עליו) ואנחנו גרים בדירת חדר - חדר אחד בלבד...בלתי אפשרי להכניס גם אותו אז אני שמחה שלפחות הוא לא נשאר לבד. בכל מקרה נתתי במוקד את הכתובת שלנו ומס' טלפון והם יגיעו בבוקר לאיזור וינסו למצוא אותו... הוא בלי קולר, רזה אבל חברותי. אין לנו אפשרות להעלות צילום כי אין לנו סוללות למצלמה...

העיריה לא תטיב עימו

אם יש לכם סלולרי תצלמו משם ותשלחו למייל. ואם אפשר קחו אותו מחר בבוקר לסריקת שבב. בהצלחה!

כבר אבוד...

הבעיה שלנו היתה להשאיר אותו בלילה אצלנו, הרי אם היה יום בכלל לא היינו מתקשרים לעירייה אלא הולכים לאיזו עמותה באיזור ומוסרים אותו. לא יכולנו להשאיר אותו איתנו בלילה כי אנחנו גרים בדירת חדר עם כלבה שאימצנו והיא קצת פחדנית קצת שתלטנית וכבר כאילו "תקפה" אותו (- נבחה ועשתה כאילו הולכת לנשוך) אז היינו בבעיה וכבר היה מאוחר, בגלל זה פנינו לעירייה... ממש כאב לי הלב לעשות את זה אבל באמת שלא הייתה אופציה. התקשרנו לוטרינר שלנו לשאול מה לעשות, האמת הייתי מצפה שהוא יגיד לנו להביא אותו אליו למרפאה אבל הוא אמר להתקשר למוקד העירוני או לאחת העמותות - כאילו שהוא לא יודע שבעשר וחצי בלילה אף אחד לא יענה...

ועוד משהו.

אין סיכוי שהכלה הזה של מישהו ושהוא מחפש אותו. הכלב הזה נראה כאילו לא אכל הרבה זמן, נתנו לו שתייה ואוכל והוא פשוט שאב את שניהם, במהירות. אז אפילו אם הוא שייך למישהו אסור שהוא ישאר אצלו....

למעלה