יש פה מישהו

ננסק

New member
שימו לב לסמיילי

ברור שלא כולם משחקים. אבל WOW הוא משחק מאוד נפוץ יחסית, ולכן השאלה הרטורית. ואם זה עוד לא היה ברור: גיא, אני משחק.

גיא500

New member
דבר ראשון

תודה על התגובות אני שמח לדעת שיש פה אנשים בפורום הזה שמשחקים WoW :) ודבר שני, יש שאלה חשובה מאוד, אני כבר משלשום בערב מנסה להיכנס לחשבון שלי, אך הוא כותב לי שהוא לא יכול להתחבר למרות שאני כן מחובר לאינטרנט, ישנה את אותה תופעה גם עם האתר הרשמי שלהם(כל אתר אחר הוא כן פותח לי)... לפי מה שהבנתי אין לי אפשרות להתחבר לשרתים שלהם, יש דרך שאני כן אוכל להתחבר? יכול להיות שהאנטי וירוס או משהו חסם לי את האפשרות להתחבר לשרתים? תודה על כל עזרה! :)

ננסק

New member
פתרונות אפשריים

האם עשית שינוי כלשהו בפיירוול או ראוטר? התקנת תוכנה כלשהי שהשפיעה על החיבור לרשת? אנטי וירוס לא אמור לעשות כזה דבר, אבל אולי יש בתוכו פיירוול מובנה. בכל מקרה, אפילו במקרה כזה, לא אמורה להיות בעיה אלא אם מדובר בפיירוול מאוד מאוד קיצוני. (ואתה לא רוצה כזה בכל מקרה). כמו כן, אין שום קשר בין האתר הרשמי של המשחק לבין השרתים שלו, לפחות לא בדרך כלל (לפעמים שניהם נופלים בו-זמנית, אך אלו הם מקרים נדירים מאוד. מאחר ואני שיחקתי במהלך היומיים האחרונים, ברור שלא מדובר בבעיה גלובלית). אני ממליץ שתבדוק את ההגדרות שלך, ומה השתנה בימים האחרונים. אולי כדאי לבצע שחזור הגדרות מערכת לנקודה מלפני כמה ימים ולנסות שוב.

גיא500

New member
לא עשיתי

שינויים בפיירוול או ראוטר, אבל התקינו תוכנה לאבא שלי שדרכה הוא יכול להתחבר למחשב שנמצא במקום העבודה שלו, אבל התקינו אותה לפני חודשיים בערך, והבעיה התחילה רק עכשיו... לגבי שחזור הגדרות המערכת, איך עושים את זה? תודה

גיא500

New member
וגם...

אני קניתי את המשחק באמריקה כך שאני משחק בשרתים של אמריקה. אפילו ששיניתי את השרתים לשרתים של אירופה, הוא מצליח לעבור את ה-CONNECTING, אך הוא אומר לי שהשם או הסיסמה לא נכונים (למרות שהם נכונים, בדקתי הרבה פעמים...)

ננסק

New member
רגע, מתי זה קרה?

מתי עברת לשרתים האירופאים, רק בשבועיים האחרונים? זאת בהחלט יכולה להיות הבעיה. תשלח מייל לתמיכה של בליזארד.

גיא500

New member
עברתי

לשרתים האירופאים רק יום אחרי שהבעיה קרתה (אתמול)... דרך אגב, אתה בשרתים האמריקאיים או האירופאיים?

ננסק

New member
אירופאים

לגבי הבעיה האמריקאית, שמעתי שמדובר בבאן כללי שבליזארד עשו על ישראל. אני עוד לא יודע אם זה נכון. קישור: http://www.ynet.co.il/home/1,7340,876-112-14385017,00.html

אני

ולבחור שפתח את העץ - השאלה שלך עוסקת בפרטים טכניים הנוגעים להפעלה של משחק מחשב - למרות שיש כאן כמה וכמה אנשים שמתמצאים בנושא, הפורום הזה לא מכוון למשחקי מחשב ורשת, ואולי כדאי שתנסה להפנות את השאלה לפורומים המתמחים במשחקים מהסוג הזה או לאלו העוסקים בתוכנה וחומרה. סביר להניח ששם יוכלו לעזור לך בצורה מקיפה ומעמיקה יותר (כאן ענה לך מישהו אחד שבמקרה משחק בזה - תחשוב כמה יענו לך בפורום של משחקי רשת)

גיא500

New member
צודק!

זאת הבעיה, עכשיו הכל מסתדר לי(דווקא מתי שהגעתי לרמה 40 עם הpriest שלי ואני כבר מת לקנות mount)... בכל זאת, תודה על העזרה :) ולבלש חסר הבית, ניסיתי בפורום הזה כבר, ולא הייתה היענות...

בדקת פורטלים נוספים?

אאל"ט, לGAMER אמור להיות פורום בנושא, וכך גם לעוד אתרים המוקדשים למשחקי מחשב - הפורום שלנו מתמקד במשחקי תפקידים שאינם במחשב, והסיכוי שלך לקבל פתרון ממוקד ומדוייק רק קצת יותר גדול מאשר בפורום החתונות, למשל.

למעלה