אז מות.
D Digi Lista New member 25/10/05 #42 פסיכים../images/Emo3.gif אני בטח אצטרך לשלם הרבה עבור הוצאות על טיפול בטראומות בעקבות השרשור הזה,אבל בסדר לפחות אתם כאן שזה בערך נסלח
פסיכים../images/Emo3.gif אני בטח אצטרך לשלם הרבה עבור הוצאות על טיפול בטראומות בעקבות השרשור הזה,אבל בסדר לפחות אתם כאן שזה בערך נסלח
D Digi Lista New member 25/10/05 #44 הייתי רחוק ממחשב... בגלל שחופש אחי חורש על המחשב שלו יחד עם חברים שבאים לישון אצלו אז גם אם אני בבית וערה אני לא תמיד יכולה להיות במחשב,אבל עכשיו נכנסים לתקופה של לימודים(אצלי מדובר בעבודה) ובטח אחי יהיה פחות על המחשב אז אני אוכל להיות כאן
הייתי רחוק ממחשב... בגלל שחופש אחי חורש על המחשב שלו יחד עם חברים שבאים לישון אצלו אז גם אם אני בבית וערה אני לא תמיד יכולה להיות במחשב,אבל עכשיו נכנסים לתקופה של לימודים(אצלי מדובר בעבודה) ובטח אחי יהיה פחות על המחשב אז אני אוכל להיות כאן
K keep smiling New member 25/10/05 #47 כן, תמות, זקן. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif ישלי כפילים! [: *מצייצת באושר* ואורן הזון הדביק אותי. שישרף. ]:
כן, תמות, זקן. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif ישלי כפילים! [: *מצייצת באושר* ואורן הזון הדביק אותי. שישרף. ]: