יש פה מישהו?

חפיף...כי...

גמאני עכשיו כאןןןןןן אבל הולכת ל-20 דק'............ אני צכה לספק חוויותתתתתתת חזרתי מהטיולללללל אתמול!! טיול3 ימים בצופיםםםםםםםם ביי בובות

סיפור 1- שי על הבוקרר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בבוקר השני, קמת באיזה 7.00 בבוקר וישר הלכתי להביא סנדות ולהתחיל לבנות את הרפסודהה.. קפיתות והכל אחרי זה באיזה 10.00 אני וחברה שלי הלכנו להפסקה בקיוסק קנינו לנו טילון וסתם ישבנו שם.. פתאום אני שומעת ברדיו "לכי ילדה אהובה.." ואני צועקת כזה ואפחד לא מבין מה קורה לי ואני עושה כזה לחברה שלי "שי !! שי גבסו ברדיו!!!" והיא התחילה לצחוקקק
הקיצצ השתגעתי שםם חחח
ואז באנו ללכת בסוף השיר והתחיל "אש" ואני הסתכלתי על חברה שלי ושתינו חזרנו לשם בריצהההה היה כ"כ טובבב!!
אחרי זה הלכתי שם למוכרת ושאלתי אותה מי אחראי על המוזיקה ואז היא אמרה לי שיש מערכת למעלה שמעבירה כל הזמן דיסקים...
רציתי להגיד למי שאחראי על המוזיקה שהוא עשה לי את הבוקר
עם השירים, כי בדיוק אחרי אש התחיל פמלה....
הקיצצ לא זזנו משם איזה חצי שעה ובאו לקרוא לנו שנחזור לעבוד
....... חחח היה כזה מצחיקק ושווה

סיפור 2- ה-1 באפריל ../images/Emo10.gif

בלילהההה
בלעטטט אנחנו צריכים לקום כל יום באיזה 7:00 אז אני וחברה שלי החלטנו לא ללכת לישון מאוחר
והלכנו לישון ב-12.30 ביום הראשון (רביעי) הקיצצ השבט שהיה לידנו שיגעעעע אותנווו
בגלל שהיה אחרי 12.00 אז עבר יום וזה היה ה-1.4 ושיגעו אותנווווווווו
התחילו לשיר שם ה-1 באפריל ה-1 באפריל על כל מילה שניה שהם אמרווו גאדד עד שיצאתי ופשוט דפקתי להם צעקה והם סתמו ת'פה...
חחח היה לי איתי בתיק של הדיסקמן את הסינגל 'יום ועוד יומיים' של שי!! ושמעתי אותו רציני 23 פעמים!!!!!!!!! ברצףףף
אנשים חשבו שהתשתגעתי
וגם היה איתי בתיק של הדיסקמן תמונה של שי, ובנחמין

סיפור 3- ערסיםםם../images/Emo122.gif

ביום השני (חמישי) היתה לנו מסיבה בלילה
ואיזה 2 ערסים באו והתחילו איתי ועם עוד חברה שלי שהייתה איתי
אחד מהם, זה שהזמין איתי לרקוד (ורקדתי איתו כי לא היה נעים להגיד לא) היה כזההה שווה
אבל בלעטט... אני שונאת ערסים
הקיצצ רקדתי שם איתו איזה 4 שירים ככה ואז חברה שלי קלטה אותי מרחוק שאני חייבת שיצילו אותי! דחוף! אז היא באה ואמרה לי לבוא איתה לשירותים ושפוט עפתי מהםםםם.
בנים בלעט לא היו שם מי יודע מה.. חוץ מאיזה 2 בנים כ"כ יפיםםםם אבל אל יצא לי לדבר איתם
בלעטטט

סיפור 4- חירפון במקלחות

שם המקלחות כאלו מעאפנות זה כזה בלי וילונות או משהו פשוט חדר עם איזה 6ברזים מלמעלה
אוקיי אז היינו שם איזה 7 בנות כולל 2 מדירכות שלי ופשוט היינו מחורפנות לאללללללללללללללההההההההההה
לקחנו בקבוק של שמפו חדש ובזבזנו את כולווו
חחח היה כ"כ מצחיק העפנו את כל השמפו אחת על השניה
וכל הקירות והרצפה היו מלאים בשמפו וחברה שלי באיזשהו רגע של חירפון צחקה כ"כ ופשוט לא ראתה מה היא עושה והחליקההה
שם גאדד זה היה כ"כ מצחיקקקק ואני והמדריכה שלי (אני דיי מפותחת לגיל שלי, וגם היא ) אז לקחתי את כל הקונדישינר ופשוט שפכתי לה לחזההה והיא העיפה עליי מלא סבוןן והיה כזה מצחיקקקקקקקקקקקק אחרי איזה 5 דק' היא באה ושפכה עליי מאחורה שלא ראיתי
איזה חצי בקבוק מרכך לחזההה גאדדדד פשוט לא הפסקנו לצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

סיפור 5- ה-פשלה!

בסנדהה... יש נכאילו את הבסיס ועליו בונים הכל, אז בהתחלה צריך לשים שם 7 סנדות... אוקיי אז יש לכל שבט 2 אנשים מה'חלוץ' שעוזירם לו.. אז לנו הביאו 2 אנשים שלא מבינים בגרוש
משבט 'נווה מגן' והם אמרו לנו שצריך לקשור את הסנדות מעל הבסיס הסנדות העיקריות כאילו... והמדריך שלי שאל אותם אם הם בטוחים שצריך לקשור מלמעלה והם אמרו כן 100% הקיצצ קשרנו את ה-7 סנדות ואז המהנדס בא לראות ואמר שזה צריך להיות קשור מלמטה
ואנחנו היינו כ"כ בבאסהההההה שהיינו צריכים לפרק את ה-7 סנדות האלווו בלעטטט
אבל לונואאאא העיקר שלא התייאשנו!!! ו....הצלחנו
ואין לכם מושג מה הכי כייף!!! אנחנו שבט יחסית חדש.. הקימו את השבט שלנו שנה שעברה,ב-2003........ ואנחנו לא הכי צופיפניקים בעולם, ולמרות הפשלה הזאתי שהייתה לנו סיימנו את הרפסודה ראשונים, ויצאנו ראשונים! הידד

סיפור 6- דיי.

תקישבו יש לי עוד מלאאאאאאאא סיפורים כי אלו פשוט היו ה-3 ימים הכי מחורפנים בעולם
היה מצחיק ושווה והיינו כולם בסוטולללללללל מטורףף
יצאנו צרודים והיה מעולה וכמו שאמרתי יש לי מלאאא סיפורים, ובטח יותר מ05 אבל אין לי כוח לכתוב אני גם צריכה להיזכר בעוד..... אז תגיבו

i l i

New member
יאא איזה כיף לך!!

רק לי לא נתנו לצאת לטיול!!!!! מה זה צופיפניקים?

תודה!

צופיפניקים= אנשים מהצופים... וצופיפניקים וותיקים זה אלו שיודעים ממש את כל השירים ובאים לכל הפעולות תמיד עם חאקי ולאדעת איך להסיבר
חחח

C honey

New member
נשמע... |אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש|

מה-זה ס22ה!! ושאתם מגובשים!!!..
אני השנה החלטתי לא להיות צופיפניקית!!! (שנתיים שעברו הייתי! כי אצלנו זה מתחיל מ-ה', רק השנה שינו את זה ל-ד'...) גם כי אין זמן וגם כי אין כוח...
סיפורים אחלה!
, חחח..

Roniii

New member
נשמע טיול גדול../images/Emo78.gif

איזה כייף לכם נשמע ממש שווה... חזרת צרודה ?

C honey

New member
יאפ! |אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש|

אני אכן בכיתה ז'!!!..
ולא 'דעת.., פשוט לא הסתדר לי כי שקדתי על הלימודים.., וזה... (
) אז זהו! ולדעתי, אנשים נשמעים מה-זה מתוקים כשהם צרודים!
(ילדים יותר נכון...)

למעלה