יש פה מישהו?
M MrJacKasS New member 23/2/03 #2 לזה אני מתכוון... אם את כבר משתתפת בפורומים אחרים בתפוז את צריכה לדעת שלא פותחים שרשור כזה: "יש פה מישהו?". בינתיים אין מנהל שיעיר לך על זה, אבל הנה אני אומר לך, טוב?
לזה אני מתכוון... אם את כבר משתתפת בפורומים אחרים בתפוז את צריכה לדעת שלא פותחים שרשור כזה: "יש פה מישהו?". בינתיים אין מנהל שיעיר לך על זה, אבל הנה אני אומר לך, טוב?
A amc22 New member 23/2/03 #3 די! למה אתה מחפש ריבים ואוייבים?! אומנם אני לא חברה שלך, לא אחותך ולא מכירה אותך בכלל, עדיין לא, אבל אני לא רוצה לריב איתך, כי כיחלות הכל אנחנו הולכים לבלות פה ביחד הרבה זמן.
די! למה אתה מחפש ריבים ואוייבים?! אומנם אני לא חברה שלך, לא אחותך ולא מכירה אותך בכלל, עדיין לא, אבל אני לא רוצה לריב איתך, כי כיחלות הכל אנחנו הולכים לבלות פה ביחד הרבה זמן.
A amc22 New member 23/2/03 #4 ../images/Emo66.gifאורי, אני יתחיל../images/Emo163.gif יש לך חתימה מאד יפה ומקורית לדעתי.
A amc22 New member 24/2/03 #6 ../images/Emo6.gif, תודה, לפחות אמרת משהו.... אבל אתה בטוח נחמד, אני צודקת? חחחחחחחח סתם סתם
P pompii New member 24/2/03 #7 amc22../images/Emo26.gif קודם כל, לא באה לריב אבל זה שמעירים לך ואומרים לך לא לכתוב הודעות כמו "יש פה מישהו?" זה לא אמור לפתח שום ריב זתומרת זו רק הערה, אל תיקחי את זה אישית...
amc22../images/Emo26.gif קודם כל, לא באה לריב אבל זה שמעירים לך ואומרים לך לא לכתוב הודעות כמו "יש פה מישהו?" זה לא אמור לפתח שום ריב זתומרת זו רק הערה, אל תיקחי את זה אישית...