יש פה מישהו?? אם כן תגידו לי כי אני זקוק לעזרה דחוףף
U URNFS New member 28/10/02 #2 אני כאן. אבל בלי שאלות מפגרות כמו "הורדתי חצי סרט,למה זה עוצר לי באמצע",אוקי?
U URNFS New member 28/10/02 #5 השאלה האמיתית היא: האם אתה יודע לקרוא? לא רק שכבר שאלו את זה כאן אלף פעמים,יש ב"מאמרים" מדריך דיי נחמד על איך עושים את זה
השאלה האמיתית היא: האם אתה יודע לקרוא? לא רק שכבר שאלו את זה כאן אלף פעמים,יש ב"מאמרים" מדריך דיי נחמד על איך עושים את זה
ד דינו20 New member 28/10/02 #7 אבל..... אני לא מוצא שם 2 תוכנות srttossa subtitler filter אתה יודע מאיפה אני יכול להשיג אותן?
D dying bride New member 28/10/02 #8 הנה http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=606&art_id=5
ד דינו20 New member 28/10/02 #9 אני יודע איפה המאמר נמצא אבל....... אני לא מוצא את 2 התוכנות שכתבתי למעלה
U URNFS New member 28/10/02 #10 הנה פילטר יותר טוב. עצם קיומו חוסך לך את הצורך בתוכנה השנייה שציינת,כי הפילטר הזה תומך גם בכל שאר פורמטי הכתוביות,ולא רק בSSA כמו שהSUBTITLER עושה. פשוט שמור את הקובץ המצורף,שנה סיומת ל VDF ושים אותו בספריית plugins של virtual dub
הנה פילטר יותר טוב. עצם קיומו חוסך לך את הצורך בתוכנה השנייה שציינת,כי הפילטר הזה תומך גם בכל שאר פורמטי הכתוביות,ולא רק בSSA כמו שהSUBTITLER עושה. פשוט שמור את הקובץ המצורף,שנה סיומת ל VDF ושים אותו בספריית plugins של virtual dub
M maman4 New member 28/10/02 #12 אני מוסיף את הקובץ שאמרתה אבל.... זה לא עובד ועל לי הודעה שחסר קובץ VOBSUB.DLL