למה, את יוצאת עם זה החוצה?
B BW37 New member 29/8/13 #20 9 חודשים אחרי מלחמת המפרץ, היה גל לידות עזבי אותך ממסכה תמצאי בהקדם בחור להעביר איתו לילות בחדר אטום....
9 חודשים אחרי מלחמת המפרץ, היה גל לידות עזבי אותך ממסכה תמצאי בהקדם בחור להעביר איתו לילות בחדר אטום....
S shayCn New member 29/8/13 #46 את יודעת מה?הנה רעיון לדייט "דייט במסיכה"(במקום בחשיכה) יוצאים לדייט עם מסיכות על הפנים(לא אב"כ,סתם של פורים או לבנות נייטרליות).
את יודעת מה?הנה רעיון לדייט "דייט במסיכה"(במקום בחשיכה) יוצאים לדייט עם מסיכות על הפנים(לא אב"כ,סתם של פורים או לבנות נייטרליות).
ס סוקרטס פה New member 29/8/13 #21 אם משהו יקרה זה בטח יהיה ב11/9 ואם עד אז כלום לא קרה (לנו) תיהיו רגועים
ל לירי לא שרה New member 29/8/13 #22 באתי.. אפשר להתחיל מה אתה רציני??? אתה לא יודע מי זו טהוניה? לדעתי לא תהיה מלחמה בחמישי, קודם ארה"ב יגיעו.. אח"כ נראה מה קורה. אין טעם להילחץ.
באתי.. אפשר להתחיל מה אתה רציני??? אתה לא יודע מי זו טהוניה? לדעתי לא תהיה מלחמה בחמישי, קודם ארה"ב יגיעו.. אח"כ נראה מה קורה. אין טעם להילחץ.
ס סוקרטס פה New member 29/8/13 #31 הידעת שהדג לא חייב להיות מלוח מחקרים אישיים הציעו שכשאכלתי אבטיח שעה שעתים לפני ה"דג מלוח" אז ה"דג" לא היה כזה מלוח יש שיגידו אפילו "חייק טפו...... אמממ יש לזה טעם של אבטיח"
הידעת שהדג לא חייב להיות מלוח מחקרים אישיים הציעו שכשאכלתי אבטיח שעה שעתים לפני ה"דג מלוח" אז ה"דג" לא היה כזה מלוח יש שיגידו אפילו "חייק טפו...... אמממ יש לזה טעם של אבטיח"
ס סpap New member 29/8/13 #35 את מאכזבת ברמות לא ידעת מה זה 'חיק טפו' בלי גוגל? והיה נדמה לי שאת אינטלגנטית את מאכזבת אכזבת העונה אולי תשירי?
את מאכזבת ברמות לא ידעת מה זה 'חיק טפו' בלי גוגל? והיה נדמה לי שאת אינטלגנטית את מאכזבת אכזבת העונה אולי תשירי?
ל לירי לא שרה New member 29/8/13 #37 צר לי שהתאכזבת איך אירדם אחרי הידיעה שהתאכזבת? חרצת את גורלי ועתידי בגלל מונח שהומצא לפני הספירה. זהו הלך לי הלילה.
צר לי שהתאכזבת איך אירדם אחרי הידיעה שהתאכזבת? חרצת את גורלי ועתידי בגלל מונח שהומצא לפני הספירה. זהו הלך לי הלילה.