יש פה מישהו?
E eranmc New member 14/9/02 #9 ניהיה נחמד חג כיפור ../images/Emo13.gif ו: 1. אני צריך להוריד MSN שוב... אז תוסיפי אותי או שזה אוטומטי 2. יום כיפור זה אכן מהת"נך זה שבת שבתון מספר ויקרא, למדנו על זה אתמול וזה חלק מהבגרות.
ניהיה נחמד חג כיפור ../images/Emo13.gif ו: 1. אני צריך להוריד MSN שוב... אז תוסיפי אותי או שזה אוטומטי 2. יום כיפור זה אכן מהת"נך זה שבת שבתון מספר ויקרא, למדנו על זה אתמול וזה חלק מהבגרות.
M MissPop New member 14/9/02 #10 lol אוקייז תגיד לי שאתה מוריד את זה חחחח ערן שוב פעם יום כיפור עברנו את זה כבר
E eranmc New member 14/9/02 #11 ..... אני אוריד למחשב החדש שיגיע עוד חודשים-שלוש-שנה וכן למזלנו שעברנו את זה!
U Urban Legend New member 14/9/02 #12 מה הקשר לג´ן יא חתיכת זבל?! מי אתה חושב שאתה?! אני מעריץ של ג´ן ומאריה באותה מידה בדיוק(מידה גדולה מאוד) וזה כ"כ לא קשור...
מה הקשר לג´ן יא חתיכת זבל?! מי אתה חושב שאתה?! אני מעריץ של ג´ן ומאריה באותה מידה בדיוק(מידה גדולה מאוד) וזה כ"כ לא קשור...
M Mcfanatic New member 15/9/02 #14 who the hell is using my nickname? i know i haven´t posted here anything for a while but still...please don´t use my nickname
who the hell is using my nickname? i know i haven´t posted here anything for a while but still...please don´t use my nickname