יש פה מישהו???

עכשיו זה נחשב?

מבינה אותך בנוגע לחלומות, גם לי היו כמה כאלה בתקופה האחרונה. זה מלחיץ לקום אבל מעודד לגלות שזה היה רק חלום (אפילו שלוקח לפעמים זמן להתאושש ממנו)... קחי חיבוק

חחחחח תודה...

החלום הטוב שהיה לי לפני יומיים שעליו אני לא רוצה לפרט גרם לי לחשוב מחשבות שאולי לא כאלה טובות...לגבי החלום של אתמול התעוררתי בבהלה ואז אחרי פחות מחצי שעה שראיתי שאין אף אחד במחשב הצלחתי לחזור לישון... חלמתי שאני נמצאת בתוך מקום שיש בו הרבה אנשים אני לא סגורה על המקום,זה היה או בנק או מסיבה במועדון (לא שאני הולכת למועדונים) ונכנסת אישה עם רובה ומכל האנשים במקום (מלא מלא אנשים!) היא מכוונת את הרובה עלי ויורה בי...אני כזה רצה מהר ואז אני נופלת לתוך מים,נראה לי זה היה ים, משהו הזוי רצח... איך שהתעוררתי שזה היה בערך באותו השלב שכתבתי פה את השרשור הזה נכנסתי באינטרנט להסברים על חלומות היתי ממש ישנונית אז לא פרטתי איפה שיש לפרט שם פשוט דפדפתי שם ומצאתי מונח שכתוב "ירו בי" נכנסתי לשם והיה כתוב שאם אתה חולם שיורים בך זה אומר שמישהו רוצה שתתייחס אליו ואתה מתעלם ממנו, ואז ישר התחלתי לחשוב על מה שהיה ברמזור אתמול בבוקר לפני העבודה (כתבתי בקבוצה)... הקיצר הכל הזוי!!!!! לפחות אני רגועה עכשיו אני אחרי יוגה :)

הזוי לחלוטין,

דווקא אישה? את בטוחה שלא פגעת במישהי שכל החיים מקללת אותך על זה?

לא,אני בן אדם טוב!!!

זה בטח בא לרמוז לי שההוא ברמזור (מי שראה בקבוצה מבין) ראה אותי ,זיהה אותי, ובא לו להרוג אותי חחחח....

למזלך זה היה רק חלום
גם לי יש חלומות הזויים ומוזרים..אבל זה בסך הכל חלום.. אני לא יודעת אם יש קשר לבחור שראית ברמזור..

אני מאמינה שחלומות באים להגיד משהו...

לרמוז על משהו יותר נכון, ואם זה מה שאמר הפירוש אז יכול להיות שיש קשר,לא יודעת... זה קרה באותו היום, ואני לא אחת שנוהגת להתעלם אלא אם כן אין לי ברירה... הקיצר אני ממש צריכה לעשות פירוש יותר מורחב.

באמת חלומות רומזים על משהו..

למשל - היה לי קטע קטנטן עם מישהו מהבסיס - אבל מצידו הוא הפסיק את הקשר, קצת נפגעתי אבל עברתי את זה מהר והפסקתי להתייחס אליו. שבוע שעבר הוא פתאום נזכר בי, פתאום שואל מה קורה מה העיניינים - אז עניתי הכי יבש..לא התרגשתי מזה. בלילה של אותו יום שנפגשנו חלמתי עליו ועל איך שהתנהגתי כלפיו. לא זוכרת במדויק את החלום.. ביום שאחרי שוב ראיתי אותו אבל נראה לי שהוא לא העיז להגיד לי שלום..או שסתם התבייש כי הייתי עם חברות. וגם באותו לילה חלמתי עליו.- וגם את החלום הזה לא זוכרת לא יודעת.. כנראה שמפריע לך שלא אמרת לו שלום או משהו.

the mush

New member
ממליצה לך לחפש פירושי חלומות,

אפשר ללמוד הרבה על התחת מודע שלנו ככה! אני מתה לגלות מה זה אומר שחולמים בחלום. הזוי רצח.

עשיתי פירוש ...

הדבר הראשון שעשיתי שהתעוררתי בבהלה זה לבוא להתבכיין לכם ולחפש פירוש באינטרנט... אבל לא כתבתי פירוש מלא של כל החלומות, עם כל התיאורים , המון אנשים, רובה,ים,ריצה,עשיתי רק פירוש של "ירו בי" ויצא שאני מתעלמת ממישהו שמחפש את קרבתי... אני יעשה פירוש יותר רלוונטי עוד מעט.

יש בפייסבוק קבוצה לפירוש חלומות...

וכתבתי שם פירוט של כל החלום, והמפרשת של הקבוצה כתבה שהחלום שלי אומר שלאחרונה יש לי פחד מכשלונות....והאמת שיש בזה משהו,אם כל מה שעבר עלי התקופה האחרונה...באמת בתקופה האחרונה ניהה לי יותר חוסר ביטחון (למרות שתמיד היה) ויותר פחד מלהיכשל... ובאתר פירוש חלומות שבדקתי בלילה אמר שזה אומר שאני מתעלמת ממשיהו שמחפש את קרבתי... אולי כי זה היה לא מפורט...

MyTaoWay

New member
האמת היא

שאני לא מאמינה בפירושי החלומות באופן עקיף אלא ישיר, או שראית מותחן יריות לאחרונה, או שעבר ברחוב וראית מאבטחת עם רובה וזה נכנס לך לתת מודע. אם זה חלום שלא חוזר על עצמו שוב ושוב - אז אין מה לפרש בו. סיוטים קורים, זה הכל בגלל התת מודע - הפחדים הכי גדולים שלנו מתממשים בחלומות.

למעלה