יש פה מישהו?

יש פה מישהו?

מרגישה רע

eshkolit32

New member
מורוש מותק

מה המצב? מרגישה יותר טוב? ספרי מה קרה אם יתחשק לך....אנחנו כאן. המון חיבוקים!

עכשיו גם אבא אמר

שהוא וחברה שלו עושים הפסקה,אחרי שהיא שנה משחקת אותה חולה (העיקר שהיא הבוגרת) . כי ביום שישי אבא הזמין אותה לארוחה והיא בסוף לא יכלה להגיע כי היא ``חולה``,פתאום מתברר שהם עשו הפסקה כי היא לא יכולה לבוא אלינו. מעניין מאוד ,הצתה לא מאוחרת.

A GIFT OF LOVE

New member
היי

אני לא מכירה את הסיפור, רק ממש מעט ``פיסות`` מעורפלות... רק רוצה להבין אם זה רע או טוב? ולמה? ואם תוכלי לפרט יותר אבל את לא חייבת...

A GIFT OF LOVE

New member
את לא חייבת לי דין וחשבון

מקווה שהמצברים של האנרגיות החיוביות יתמלאו בקרוב!

מצד ראשון

זה מבאס כי אני רוצה שיהיה לו טוב. מצד שני יש לי הרגשה שהיא עושה לו מניפולציות?! (משחקת בו). וזה עוד אחרי שביקשתי סליחה והודתי שלא התנהגתי הכי יפה,לעומתה שהיא לא עשתה את זה. חוצ מזה כבר אמרתי שזה קשה לי אז אני מצפה גם להתחשבות בי.

eshkolit32

New member
את חושבת

שההפסקה ביניהם קשורה בך? קשה לי להאמין אם כי אני לא מכירה אותה ואת הסיפור מבפנים אז אין לי ממש דרך לדעת....בכל אופן מה אני אגיד לך? אני מקווה שהסיפור יסתיים בטוב, לטובת כולם.....אני מאמינה שזה אפשרי.

וא אמר

שהיא לא רוצה לכפות את עצמה עחל אנשים,וזה לא יכול להיות שהם חברים והיא לא באה לפה

eshkolit32

New member
אולי שווה לחשוב

מה אפשר ללמוד מכל הסיפור הזה. אני לא יודעת מה לגביה אבל אני מניחה שבעתיד אבא שלך יכיר נשים אחרות ואולי את והוא יכולים לחשוב מה הדרך הכי טובה להתמודד עם זה? באופן שיהיה מתחשב גם בך, גם בו וגם באישה החדשה? אני יודעת כמה שזה לא קל, ושאת מלאה בכעסים על הנושא הזה. נראה לי ששיחה ביניכם בימים הבאים אחרי שהכל קצת יירגע יכולה להביא להבנות כך שבעתיד הדברים האלה יתקבלו יותר בקלות בבית, למען איכות החיים שלך ושל אבא שלך. מה את אומרת?

לא טוב

כרגיל שמנסים לדבר איתו הוא צועק ומעליב. היה עדיף שהיה הולך אליה ועוזב אותי בשקט.

למעלה