אני עושה סיכום כי אני מאגניב
ובכן, בגלל שרוב הזמן באמת הייתי בפורום הזה אני אעשה סיכום... ממ.. אז הגעתי לעזריאלי ב12 וחצי בערך והתקשרתי לוולפי... מצאתי אותה וג'ינג'ית מאוד מסוממת בטאוור רקורדס... הכרתי לה את חברה שלי וסתם דיברנו ליד איזה מעמד עם המון ספרים של ג'ון גרישם.. ואז הגיע ניר עם נספח ונדיר עם שתי נספחות. ישבנו לנו על הריצפה ברחבת הטאוור ואז הגיע רן (ההוא עם החולצה של פינק פלויד) ולאט לאט החל להיווצר עם שאריות פורומים. בסופו של דבר השומר הקטן, השחור והסוצימט הגיע לסלק אותנו עד שבאתי אליו ונראה לי שהוא נרגע תוך רגע מהפוזה המאיימת שלי
. עלינו לגג הראתי לאנשים את מיקי (נו.. האנש הגדול עם החולצה של GNR..) עד שנמאס לנו והחלטנו ללכת לסנטר.... הלכנו, הלכנו,הלכנו... "מתי כבר נגיד דרדסבא?" "עוד מעט!" ואז סהר התקשר אלי, "עידן, כרגע עברת ליד שלושה אנשים?" "כן" "אה.. אז נראה לי שראיתי אתכם" "אוקיי" אז ישבנו וחיכינו שיבוא, יביא דיסק למאיה, וילך. (אה נכון שכחתי להזכיר שמאיה וטל הנספח הצטרפו אלינו בדרך לסנטר) הוא בא, הביא למאיה דיסק, והלך... הגענו לסנטר וכל אחד הלך לאכול במקומות שונים... ואז הגענו לבורגר ראנץ'.. ושם התחלנו מלחמת קשים, שאיבת קטשופ ע"י קש, ויצירת פסל אומנותי לחלוטין... תומר דיסק סנטר שנדיר לא רצתה לצאת ממנו
מאיה רצתה להכנס לכלי זמר ואנחנו ממש לא רצינו.. אז היא וטל הנספח נשארו באזור הסנטר.... חזרנו לעזריאלי, ישבנו קצת בשער הקריה וקפצתי לי לג'ויסטיק כדי לבלות עם חברה שלי... ואז וולפי ושתי הנספחות הלכו... אני הלכתי לי עם חברה שלי ופליטי פורום שייגעצ לגן המשולש, ישבנו שם קצת וכל שאריות הקומונה שלי הגיעו לשם... כמו פליטים
מכאן כבר לא נוגע לכם
היה כיף! שירה (הג'ינג'ית) לא שפויה במיוחד! ייאי!