יש פה מישהו?

יש פה מישהו? ../images/Emo4.gif

משעמם לי, כולם במפגש ורק אני פה.
אני כל כך משומעמת שהתחלתי לצייר. חיח, עידן צירתי לך ציור של the crow, דווקא יצא לי יפה. אני אביא לך את זה במפגש הבא. אז אתם רואים? חייב להיות המפגש הבא אחרת אני לא אוכל להביא לעידן את הציור שלו, ואתם לא רוצים שזה יקרא, נכון?
ארגגג, אני כל כך נואשת. *הולכת להציק לחברות שלי*

כשאני פגשתי אותו אני הייתי הטיפשה.

אבל זה תמיד מה שקורה לי כשאני לא ישנה מספיק טוב בלילה ויום מלפני המפגש איתו ישנתי רק שעתיים אז אתם מנחשים איזה שטויות עשיתי.

Blade Of Fire

New member
סתום ת'פה, גמדון!

אני אטיל עליך כישוף! אני אזרוק עליך צבעים לפנים!!!

McBlack

New member
אויש ../images/Emo4.gif 006 באמת רפש רציני

איך באמת היה? החזירו ציונים או משהו בסיגנון?

Lost Anni

New member
נועית את כל כך מוכשריה..!!

את יודעת לצייר..??
יאא אני כל כך אוהבת אנשים שיודעים לצייר
זה פשוט כישרון אדיר לדעתי..

נממ, אני יודעת לצייר אבל אנ'לא הכי

טובה.
כשתבואי אליי ביום ראשון במפגש אני אראה לך את הציורי ראסמוס שלי. ואני כרגע בחיפוש של תמונה טובה של יאני, בשביל לנסות לצייר אותו.

Blade Of Fire

New member
אני עושה סיכום כי אני מאגניב

ובכן, בגלל שרוב הזמן באמת הייתי בפורום הזה אני אעשה סיכום... ממ.. אז הגעתי לעזריאלי ב12 וחצי בערך והתקשרתי לוולפי... מצאתי אותה וג'ינג'ית מאוד מסוממת בטאוור רקורדס... הכרתי לה את חברה שלי וסתם דיברנו ליד איזה מעמד עם המון ספרים של ג'ון גרישם.. ואז הגיע ניר עם נספח ונדיר עם שתי נספחות. ישבנו לנו על הריצפה ברחבת הטאוור ואז הגיע רן (ההוא עם החולצה של פינק פלויד) ולאט לאט החל להיווצר עם שאריות פורומים. בסופו של דבר השומר הקטן, השחור והסוצימט הגיע לסלק אותנו עד שבאתי אליו ונראה לי שהוא נרגע תוך רגע מהפוזה המאיימת שלי
. עלינו לגג הראתי לאנשים את מיקי (נו.. האנש הגדול עם החולצה של GNR..) עד שנמאס לנו והחלטנו ללכת לסנטר.... הלכנו, הלכנו,הלכנו... "מתי כבר נגיד דרדסבא?" "עוד מעט!" ואז סהר התקשר אלי, "עידן, כרגע עברת ליד שלושה אנשים?" "כן" "אה.. אז נראה לי שראיתי אתכם" "אוקיי" אז ישבנו וחיכינו שיבוא, יביא דיסק למאיה, וילך. (אה נכון שכחתי להזכיר שמאיה וטל הנספח הצטרפו אלינו בדרך לסנטר) הוא בא, הביא למאיה דיסק, והלך... הגענו לסנטר וכל אחד הלך לאכול במקומות שונים... ואז הגענו לבורגר ראנץ'.. ושם התחלנו מלחמת קשים, שאיבת קטשופ ע"י קש, ויצירת פסל אומנותי לחלוטין... תומר דיסק סנטר שנדיר לא רצתה לצאת ממנו
מאיה רצתה להכנס לכלי זמר ואנחנו ממש לא רצינו.. אז היא וטל הנספח נשארו באזור הסנטר.... חזרנו לעזריאלי, ישבנו קצת בשער הקריה וקפצתי לי לג'ויסטיק כדי לבלות עם חברה שלי... ואז וולפי ושתי הנספחות הלכו... אני הלכתי לי עם חברה שלי ופליטי פורום שייגעצ לגן המשולש, ישבנו שם קצת וכל שאריות הקומונה שלי הגיעו לשם... כמו פליטים
מכאן כבר לא נוגע לכם
היה כיף! שירה (הג'ינג'ית) לא שפויה במיוחד! ייאי!

אני רואה שאימצת את הכינוי "נספח"

שלי.
אוףף זה נשמע כיף. חבל שלא הייתי.
סהר מצחיק.
וכל כך מתאים לנדיר להיכנס לדיסק סנטר ולסרב לצאת ממנו.

יש לך מזל שתיקנת לפני שהגבתי

ראיתי את זה אתמול אבל לא יכלתי לרשום הודעה.. אז יש לך מזל P:

kisama

New member
אני כן שפויה... ../images/Emo178.gif

רק לא כל כך מראה זאת
בכל אופן, שתדעו כולכם שממש נהנתי למרות שאני רק "נספחת" ושמעכשיו אני גם באמת ~אדבר~ בפורום. Oם הדיסק שעידן הציע היה מגניב ועזר לי להתגבר על השעה וחצי בנסיעה הבייתה ^-^ *לאלו שלא הבינו עוד שמי הוא שירה Oם וכן אני הג'ינג'ית הלא פוטוגנית שנספחה ע"י וולפי. ^^;

למעלה