יש פה מישהו??

Queen From Mars

New member
אני ממש

היסטרית ברגע זה יש
מגעילה במסדרון ליד החדר שלי...והיא כמעט קפצה עליי נעלתי את עצמי בחדר ואני לא מתכוונת לצאת!!!
איכס היא ממש קטנה ומגעילה עדי

LikeMe

New member
מהההההההההההההה ?!?!?

הנה אני יורדת לי לתומי בפורום.. השעה שבע בוקר .... עוד לא פתחתי עניים... ופתאום... כלומר... שמעתי על אנשים עם בעיות כינים, ג´וקים למינהם... חרקים שרצים וכו´... אבל קרפדות ?!?!?!?!?!?!? אני כזה:
יש לך קרפדות בבית?!? איוו....
זה פשוט ד-ו-ח-ה ! בכל מקרה... בהצלחה בבעיה המקפצת שלך.... אני במקומך הייתי מוודאת שאין לקרפד הזה אישה וילדים. או שהייתי יוצאת במחאה נגד הוריי לעבור דירה ע"י הצגת קרפדה ירוקה שעצרה לטיול איפה שאני (את) אמורה לגור!!!!!!!!! פור גוד סייק !!!
לילה טוף. חג שמח. מועדים לשמחה. יהיה טוף.
או שלא...
על זה כבר נחליט בבוקר (צהריים) ....

ilana b

New member
מה?!../images/Emo105.gifאת רצינית?!

חח...איפה?! בתוך הבית שלך הייתה
או במדרגות?! או מיי גוד! אחותי-אני ממש סורי בשבילך! כי אני חוטפת התקף לב רק מג´וק-ז צפרדע??? טוב....נו......זה לא מפחידאבל זהמגעיל!!!!

מור 007

New member
../images/Emo105.gif?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

איזה כיף לך!!!! אני מתה לראות צפרדע!! לחברה שלי יש בריכה כזאת של צפרדעים ואני משגעת לה את השכל כל פעם כזה " מתי הצפרדעים יצאו כבר??" חח..

Queen From Mars

New member
אמממ....אז ככה

הצפרדע נכנסה מבחוץ...אני גרה במושב ויש לנו חצר ענקית (אתן מוזמנות לבוא לבקר בכל זמן) אז מן הסתם יהיו גם חרקים וחיות קטנות ומגעילות למיניהן הצפרדע היא לא קרפדה!!! הגועל שיש לי בבית הוא בערך 2-3 ס"מ קרפדה זה דבר ענקי ואם אני אי פעם יראה אחת אני מתה במקום!!!!!!!!! אתמול נעלתי את עצמי בחדר ושיגעתי לנטע את השכל...חחח למור-את מוזמנות לבוא אליי ולקחת את הצפרדע...אני אשמח עדי

netaK

New member
את בטוחה שאת שיגעת אותי??.

אם כל הדיבורים על פאב והקישקושים והצרחות חשבתי כבר תעדיפי לנעול ת´צמך מחוץ לחדר על הצפרדע....או לפחות לזרוק עליי ת´צפרדע

black ross

New member
העונה ה-3

נכוןןןןןןןן....... גם אני רוצה....... מתי היא מתחילה???????

Queen From Mars

New member
ל-Black Ross

סתם תהיתי איך משרשור שדיברו בו על
הגעת לנושא של העונה ה-3
(דרך אגב,התמונה שבפרטים האישיים שלך ממש יפה
) עדי

למעלה