יש פה מישהו???

ליאור 30

New member
מריןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo23.gif שבוע

טוב לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מה את עושה כאן בשעה כזאת יו איזה כייף לי לראות אותךךךךךךךךךךךךך התגעגעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

ליאור 30

New member
מרין מה קורה????????

ולמה המצב על הפנים כרגע אצלךךךךךךךךךךך חשבתי שיצאת מזה כבר נשמהההההההההה תצאי מזה ותשכחי אותי ומהרררררררררררררר אני כאן רוצה להתחתןןןןןןןןןןןןןןן???????????????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נתת חיוך זהו עשיתי את שלי להיום

mariana

New member
איך אתה יודע שחייכתי?

נשמההההההההה גם אני התגעגעתי אליך מאוד אני מאחלת לך שבוע נפלא. אתה רואה אני לא יכולה להירדם כי הראש לי מלא מחשבות מקווה שעוד מעט אני אלך אחותי כבר מתחילה לצעוק עליי, כי אני מתקתקת במיקלדת והיא עצבנית. מה אתה עושה בשעה כזאת כאן? האשה לא מחכה לךךךךךךך?

ליאור 30

New member
נשמהההההההה

אשתי כבר רגילה לשעות שלי ודבר שני תפסיקי כבר לחשוב הרבה את עשית את הדבר בהכי נכוןןןןןןןןןן שהיית צריכה לעשות

GALI02

New member
...

אני מקווה שאני אוכל להגיע. אני לא בטוחה שיהיה לי איך. וגם יש לי קורס ביום חמישי אז הכל בסימן שאלה גדול. מה שאמרת בקשר למצב היום בחוץ זה מה שהניע אותי לעשות את הבחירה שעשיתי וזה ללכת ללמוד ביוטכנולוגייה שזה עכשיו בחיתולים בארץ ואני מקווה שבעוד 4 שנים זה ישגשג בכל אופן תחזיקי לי אצבעות שאני אתקבל בכלל

mariana

New member
נשמה אני הולכת לישון

שיהיה לך לילה טוב וחלומות פז אוהבת מרין

mariana

New member
נשמה אני מחזיקה לך אצבעות

ואחלה מקצוע בחרת, אני רואה שאת מוכנה להשקיע, תחזיקי לי גם את אצבעות כדי שאני אבחר ללימודים ת´אמת עדיין לא החלטתי אבל זה יגיע אז לילה טוב לך בינתיים נדבר מחר

GALI02

New member
לילה טוב לכולם

שיהיה לך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בהצלחה ותודה אני אפרוש לילה טוב גילי

למעלה