יש פה מישהו???

GALI02

New member
מרין...../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

היי איזה יופי שאני לא לבד! אז מה שלומך? איך עבר הסופ"ש? שמת לב שקראו לנו לא בוגרים?! מה אני אגיד לך לקחתי את זה ממש קשה..
גילי

mariana

New member
ראית מה זה הוא עוד קורא לנו לא

בוגרים כאשר הוא בעצמו בכלל לא בוגר. השיששבת עבר ככה ככה בשעמום, אני תמיד מעבירה בזמן האחון את סוף שבוע ממש בשעמום. כרגע אני לבד כמוך מחכה לאחד שיגיע ושסוף סוף יהיה לי את מי לאהוב ולהרגיש מאוהבת. אז מה איתך תספרי לי קצת על עצמך?

sidi

New member
סליחה אבל

מישהי פנויה באלנבי?
בנות יהיה בסדר אתן צעירות עדיין, מה אני אגיד תרח זקן שכמוני?
דרך אגב, סליחה על ההתערבות בשיחה.

GALI02

New member
סידי... סידי...

ההדחפות(אופס סליחה ההתערבות...
) התקבלה בברכה. אני לא חושבת שהגיל משנה ההרגשה היא אותה הרגשה והיא *** בכל אופן יהיה טוב כי אם לא יהיה טוב יהיה רע ומר(משפט שמשהו מהבסיס שלי היה אומר בכל הזדמנות אפשרית) גילי

sidi

New member
את צודקת

ההרגשה היא אותה הרגשה. ובטח שיהיה טוב, חייב להיות טוב. טוב אני פורש, אז לילה טוב, היה כיף להכיר אותך עוד קצת ושיהיה אחלה שבוע.

mariana

New member
אתה יכול להיתערב מתי שאתה רוצה

אבל לא הבנתי מה הכוונה מישהי פנויה באלנבי? וחוץ מזה אתה מזה זקן, מצטערת לעזוב אותכם כאן אבל אני הולכת לישון, אני ממש עייפה מרוב שעמום ואני צריכה לקום מוקד בשעה 10 איזה יופי שעבודה שלי מתחילה משעה 12 בצהריים אבל הבאסה גם שהיא נגמרת מאוחר. אז אני מאחלת לכם כאן לילה טוב ושבוע נפלא. אוהבת אתכם מריןןןןןן

sidi

New member
תודה

אלנבי? זאת סתם היתה בדיחה (כנראה לא מוצלחת
) ותודה על המחמאה, (אתה הזקן)
חשבתי שתאמרי לי שאני עדיין צעיר חיפשתי מילת עידוד וזה מה שאת עונה לי?
סתאםםםםםם שיהיה לך לילה טוב ואחלה שבוע

mariana

New member
מצטערת שלא הסברתי את עצמי

ת´אמת התכוונתי להמשיך את המשפט אבל שכחתי איך. התכוונתי לומר אתה מזה זקן שאתה בקושי כותב. כאילו ההפך כן. יצאתי פעם עם בחור בגילך שהוא היה כל עולמי אז זה אומר שגם אני זקנה? כל החיים עוד לפניך
אז שיהיה לך שבוע נפלא באהבה מרין

הגיל לא משנה!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

העיקר להיות צעיר בנפש!!! וכולנו פה כאלה נכון?

GALI02

New member
אמ...../images/Emo4.gif

הסופ"ש עבר גם עליי בפיהוק. הייתי אמורה ללכת עם חברה לסרט אתמול אבל בסוף היא הייתה עייפה אז ביטלנו. כרגע אני חורשת לפסיכומטרי. אני חייבת לשפר לפחות ב 50 נקודות אחרת אני בצרות... חוץ מזה השתחררתי לפני 3 חודשים ופשוט לא עשיתי כלום. עבדתי חודשיים ומאז אני חותמת. מה איתך? ספרי גם את משהו גילי

GALI02

New member
אני כאן...

היי. לא נראה לי שהכרנו. מה תפקידך בכוח???
גילי

ליאור 30

New member
היי גילי יכול להיות נעים לי מאוד

ותפקידי בכוח זה לעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן את ניקולי מה את אומרת מרשה לי???????????????????? חחחחחחחחחחחחח

GALI02

New member
אין תגובה...../images/Emo70.gif

ליאור, אני מעדיפה לא לענות לך על זה אם אני לא רוצה שינדו אותי מהפורום...

ליאור 30

New member
גילי תעני חופשי אני אחראי ל....

זה שלא ינדו אותך מהיום אני שולט כאןןןןן נכון ג´ססססססססססס סתם אני לא לוקח לג´ס את האחריות אבל אני מבטיח לך שלא ינדו אותך אחרת גם אני מנדה

ניקולי

New member
לנדות?? חלילה

אבל נשמה אל תדאגי ליאור אוהב לעצבןןןןןןןן אותייייייייייייייייי אבל מה לעשות...???? אני חולה עליווווווווווווווו...........

mariana

New member
קודם כל בהצלחה....

ת´אמת אני לא התגייסתי ואני בת 20 עוד חודשיים. בזמן הזה למדתי הנדסת תוכנה אבל אני לא עושה כלום עם עצמי בנושא, אבל עובדת במשרד חקירות שהוא קצת מסווג ואני לא יכולה לספר יותר מדי פרטים. אבל אני ממש נהנית שם, אבל בכל זאת הייתי רוצה לעבוד במקצוע שלמדתי, אבל כמו שסידי אמר המצב על הפנים עכשיו. אז אני רוצה ללמוד לתואר שיסתכלו עליי בצורה אחרת. היו לי אכזבות לא קטנות בחיים, שזה סיפור ממש ארוך. וגילי אני מקווה לראותך ביום חמישי. את באה נכון?

למעלה