יש פה מישהו שניסה

חלמן

New member
יש פה מישהו שניסה

בחלום צלול להפוך למים?? או להיכנס למים?? התחושה אמיתי? ואיך זה להיות מים? מה רואים??? ונסו פעם לעשות מדורה או משהו.. ואז להיכנס אליה.. תגידו איך זה הולך..

Variety

New member
אני הלכתי על מים בחלום אחד שלי

זה היה מאוד נחמד. האמתי שרצתי על המים. חלמן - בעקרון אתה מרגיש מה שאתה רוצה להרגיש. אם תכנס למדורה ותרצה להרגיש קור - ובאמת תאמין בזה - אתה תרגיש קור. חלומות פז, Variety-

חלמן

New member
טוב..

אבל אם לא תחשוב על כלום... אז לא תרגיש כלום..? או אם תעצום עינים ותתקדם.. ואם אסור לעצום עינים שים נגיד את הידים עליהם ותלך לכיון המדורה.. אז פתאום יהיה לך חם כזה.? איך זה הולך.? אף פעם לא הגעתי למעמד הזה..... יאללה לילה טוב.. מחר שעת 0

Dazed&Confused

New member
תוגבה.

כמו שגיא אמר, אתה תרגיש מה שתרצה להרגיש. התחושות בחלום הם לא ניסים ונפלאות מעולם אחר. זה הכול בא מהראש שלך. אם אתה מדמיין שמודע או בתת מודע את התחושה של מים בצורה זו או אחרת אז ככה בדיוק תרגיש את זה בחלום.

Cheetah

New member
היו לי פיצוצים ואש בחלומות צלולים..

לא התרשמתי מהאפקטים, אפשר לעשות דברים יותר טובים במאיה... וגם מים אבל זה יותר שכיח, אם מחפשים פרטים אז בטח מוצאים אותם, אם לא אז לא.

חלמן

New member
מזה זה -

ציטוט של צי´טה.. "אפשר לעשות דברים יותר טובים במאיה..." מה זה במאיה????????

חלמן

New member
ועוד משהו

ציטה... אני מבין שיש לך בעיה עם הצלילות.... (איכות הצלילות - או רמת הצלילות) אז יכול להיות שבגלל לא התרשמת מהאפקטים..

Cheetah

New member
דווקא לא...

מאיפה אתה מבין שיש לי בעיה עם הצלילות? זה היה חלום צלול, מספיק בשביל שאני יבחון את האש כמו שצריך, ולמצוא בעיות...

חלמן

New member
תרגע.. כנראה שלא הבנתי

אותך נכון .. או אתה לא אותי.. תראה מה שרשמת.. "בערך מאז יום שלישי שעבר, שבו היו לי מספר חלומות צלולים שהסתיימו בגלל ששיטות להגברת צלילות לא עבדו טוב. אז כבר אז חשבתי על דרך שמתוך הניסיון שלי נראה לי שהיא צריכה לעבוד טוב להגברת צלילות. הייתה לי הזדמנות ראשונה לבדוק את השיטה הזאת רק היום בלילה." וגם בהמשך של ההודעה אתה לא הצלחת לחלום חלום בצלילות גבוה.. אבל אם אתה אומר שחלמת חלום באיכות מספיק טובה ובדקת את זה אז סבבה...

Cheetah

New member
אני רגוע...

תראה, כל הדיבור הזה על הגברת צלילות, כי אני כרגע מנסה לפתח דרך להגביר את הצלילות בחלום בצורה דרסטית גם בחלומות שתיארתי (יש הודאה קודמת) היו רמות הצלילות גבוהות אבל רציתי להגיע למקסימום. ודווקא כן, בהמשך ההודעה הגעתי לחלום ברמת צלילות גבוהה מאוד מאוד... תיקרא שוב

חלמן

New member
אבל

אם אני ינסה לעשות משהו שאף פעם לא עשיתי... למשל... לקפוץ באנגי´ מה אני ירגיש ? או משהו אחר... לאכול חזיר! או.... אין לי בראש משהו.. אבל הבנתם את הרעיון.....

Cheetah

New member
תדמיין...

המוח שלך יכול בקלות לדמיין דברים כאלה, אתה תרגיש כמו שאתה חושב שאתה צריך להרגיש. גם אם זה איזה מאכל שלא אכלת אף פעם, או מקום שלא ראית. המוח יהפוך את זה לדומה למציאות כמה שהוא יכול, ולפעמים זה מאוד קרוב. בקשר לבנג´י, היו לי חלומות, אבל עשיתי כמה פעמים....

למעלה