יש פה מישהו שמתאמן ב- Systema?

Laban P

New member
יש פה מישהו שמתאמן ב- Systema?

מי שלא מכיר Systema הינה אומנות לחימה רוסית שקיימת כבר הרבה זמן. לפי מה שהבנתי, היא הייתה שמורה בסוד עד לא מזמן ורק יחידות (רוסיות) מיוחדות והספצנץ התאמנו והשתמשו בה. ראיתי כמה סירטונים וגם קניתי כמה, ומאוד התלהבתי מהפשטות ה"מתוחכמת" שאומנות זו מציגה. רציתי לשאול אם יש מישהו בארץ שמתאמן בה באופן מסודר ואפילו בצורה חובבנית. דר"א : אני עדיין מחפש טונפה משטרתית לקנייה ולא מצליח למצוא בשום מקום?!?!?! בבש-גל יש את הדבר הקרוב ביותר לטונפה אבל היא לא ממש פרופורציונלית למקורית. אם מישהו יודע,שמע,ראה משהו בבקשה בבקשה אימרו לי. תודה

סיסטמתי

New member
כולם מכירים Systema...

אחרי הכל מסך הברזל נפל כבר לפני שנים, הגיעו לפה מליון רוסים אגרסיביים, והיינו חייבים ללמוד משהו סלאבי בשביל לשרוד בתור של הסופר. בארץ מלמד את זה Большой учитель שמייצג את השיטה של Systema De Ryabko - השיעורים מתקיימים בימי שלישי ושישי בתל אביב, בשפה העברית או בנשימות כבדות על רצפה קשה. למרות שיש אפליה מתקנת, שנועדה לצורך קבלת תלמידות רוסיות גבוהות וגמישות שנמאס להן מבלט קלאסי, אני מניח שכרגיל ועדת הקבלה תתפשר על
לבירור פרטים נוספים שלח אימייל ל- [email protected]. באשר לטונפה המשטרתית, אין לי מושג, אבל אם אתה צריך קונפה משטרתית אז אני מכיר די הרבה וכולן לא פרופורציונליות

בקשר לטונפה

אם אתה עדין מחפש אני יודע שלמאמן שלי יש חנות לכלי נשק לפי מה שאני זוכר יש גם טונפה אם זה רלוונתי אני אתן לך את מס' הטלפון שתברר

קוראים לו מיכה ולצ'יק

מס הטלפון הוא 0522764783 תתקשר בשעות הערב בצהרים אנחנו באימונים מקווה שעזרתי

למעלה