יש פה מישהו שמוכר...

יש פה מישהו שמוכר...

יש פו מישהו שמוכר מלונה לכלב לברדור או בוקסר (יעני מלונה מספיק גדולה ומרווחת לגודל גדול של כלבים) באיזור בינימינה, זיכרון יעקב, פרדס חנה, גן שמואל או אור עקיבא או משהו באיזור??? מלונה במצב טוב במחיר טוב... למה בחנויות זה יקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב תגידו לי איזה גודך (אורך על רוחב) למה זה צריך להיכנס לאיזה ביתן קטן...

lilithmm

New member
תבנו מלונה לבד../images/Emo70.gif

כדאי לבנות מלונה מעץ. אפשר למצוא חומרים באזור אפילו מבלי לקנות. צריך רק לפתוח עיניים.

lilithmm

New member
../images/Emo24.gifאף פעם לא חיפשת קרשים ללג

בעומר? כמו שמחפשים קרשים ללג בעומר אפשר למצוא חומרים לבניית מלונה. אם אתם רוצים חיים קלים, יש מלונות זולות מפלסטיק בחברות מסוג עשה זאת בעצמך.

תודה על העצה אבל

קצת קשה למצוא פלטות שיתאימו וצריך גם אם כל הכלים מסור וכו... במקום לחפש ולקנות מסמרים ומסור עדיף לקנות מלונה יציבה וטובה!!! מי זו ליסה??? מה אם המלונה שלה???

Keila

New member
לליסה היתה מלונה מפלסטיק

עכשיו יש לה מלונה קטנה בנוייה משלושה משטחים מקרשים. ליסה היא כלבת האסקי מעורבת עם לברדור שנצלה מהתעללות. היא נמצאה במצב רע, לא היתה לה פרווה בצוואר אלא נמק, כנראה שעברה התעללות נוראית שבמסגרתה גם נעצו לה סכין בעין. כרגע היא שוקמה ומאוד אוהבת בני אדם.

p a k a

New member
אוי ואבוי!!!

זה נורא לשמוע על מקרי התעללות כאלה בחיות... למה אנשים לא יכולים להניח לכלבים ולחתולים ובכלל לכל החיות ולא להתעלל בהם? מה יוצא להם מזה? אני לא מבינה... וגם לא רוצה להבין... זה פשוט נורא! וחבל שאנשים לא מבינים שחיה זה לא בובה, ושיש לה רגשות ושגם לה כואב...!! פשוט מעציב אותי שזה היחס לבעלי חיים שנראים שונה מאיתנו...

fillygirl

New member
אני עוד זוכרת שאני ואחותי הלכנו

להביא אותה היא נראתה נורא מסכנה שלי עברה כ"כ הרבה טיפולים ורק בסוף אחד עזר לה...עם צינורות וכאלה... מסכנה אבל היום היא ממש ממי ויפיופה שלי!!

למעלה