יש פה מישהו עכשיו?

THEchosen1

New member
סבבה

מה קורה דארק צ´וזן ? (נקרא ונכתב הרבה יותר טוב באנגלית)

dark ch0s3n

New member
סבבה החיים פשוט טובים!

הפרק היום היה פרק דיי יפה יווראדי איך אליס הדפוקה הזאת לא הבינה וכן כפי שמשמה אמרה חלאס דני הבנו! את רוצה זכיות לכי לעולם אחר! סלין עוד אחת לא יודעת מה היא רוצה טרודי מלכה בעע חח יש לה כח גדול אבל היא לא מנצלת אותו בריי סתם איזה דפוק אחד לקס אחד שהולך ממשהי למשהי אם משפטים שלומדים בגן חחח החיים נהדרים! לא היתיי פה הרבה זמן (לא הגבתי הרבה זמן פה)כי אני פשוט הולך אם הזרם חחח אני עכשיו אם קהילה של הפרה המתה (בלי להשוויץ)היא אחת קהילות ההאקינג הגדולות בעולם .

לא אכפת לכם שאני נדחפת לשיחה?

נכון? יופי. לא כ"כ קשור , אבל רציתי להגיד שג´ק מדהים. תמיד היה ותמיד יהייה... jack

איימוש

New member
ברור, ג´קית!

אני לא יכולה להוסיף תמונות שלו עכשיו כי קנינו מחשב חדש וכל התמונות שלי בישן והישן עכשיו התקלקל אז אני לא יכולה להוסיף תמונות דרך הרשת. מישהו הבין? באמת? מה אתם אומרים? ברצינות? אתם צוחקים עליי? לא, כי פשוט אני צוחקת עליכם! חחחחחחחחחחחחחחח

THEchosen1

New member
אכן ...

כן , פרק צולע , חוץ מהקטעים עם אבוני , אני אוהבת אותה פשוט כיף לצפות בה , שחקנית גדולה , דמות חלקה ... ואיך זהיא ירדה על דני !!! GO EBONY לכל מעריצי מייקל.. ג´קיות ? הנה תמונה , תתענגו

איימוש

New member
תודה!

עכשיו את צריכה להחליט איך אני קוראת לך כי אני לא עומדת לכתוב את השם שלך כל פעם מחדש, טוב? את רוצה שאני אקרא לך צוז´ן?

איימוש

New member
אה, נכון, שכחתי!

טוב, בואי אם אנחנו מדברות נדבר על השבט כדי שסמיילי לא תתפלץ
או שנדבר במסרים, אוקיי?

THEchosen1

New member
השבט

אני לא מחבבת את דני , הדמות האהובה עליי היא אמבר ובריי חתיך !! הנה , הודעה על השבט , אז בואי נדבר במסרים...

למעלה