יש פה מישהו מהולץ?

Flash Button

New member
יש פה מישהו מהולץ?

יש לי שאלה, באיזה שעה אתם מתחילים ללמוד? ובאים ללמוד אצלכם אנשים רק מתל אביב, או מעוד מקומות בארץ? תודה מראש.

אם אני לא טועה...

הם מתחילים ללמוד בשמונה ועשרה. אבל אני בטוח שיש פה חבר'ה מהולץ שיוכלו לתקן אותי בעת המורך... בהולץ לומדים לא רק מתל-אביב. באים לשם חבר'ה מכל אזור גוש דן, אשדוד, ואפילו אשקלון. כל מי שזה נגיש לו ולא רחוק מדי.

Lifes Music

New member
נה אני מהולץ!

מתחיל 8:15 מסדר דגל 7:50 , לא בקושי יש מתל אביב, למשל אני מנס-ציונה הרוב מחולון,בת ים,ראשל"צ אבל יש הרבה מכפר סבא,הרצליה,רמת גן, בקעת אונו, רעננה, הוד השרון, רמת השרון,רחובות, מודיעין, רמלה-לוד, יפו, נס-ציונה, וכו'

Lifes Music

New member
וגם באים כמובן

הרבה מאשדוד, יש אפילו לא מעט מבית שמש ונתניה...... גם חדרה.

Flash Button

New member
טנקס../images/Emo13.gif

איך הרמה? שווה לבקש העברה מהטכני לשם? אני גר ברמלה..

Flash Button

New member
מקפיץ

הולצניקים- מי שגר ברמלה יכול לעמוד בלהגיע לשם כול יום ולחזור? מתי אתם מסיימים בערך כול יום?

llljn

New member
שאל את מי שגר ברמלה.

מסיימים ב4,יש ימים שחזרתי בהם ב6 הביתה. בנאדם,אנשים מגיעים ממקומות הרבה יותר רחוקים מרמלה להולץ,רמלה נחשבת אחת הערים הקרובות.

Lifes Music

New member
אל תקשיב לו הוא לא יודע כלום

אתה עולה לי"א נכון? אז י"א השנה התשחררו בין 13:00-17:00 אם אתה ברמלה אתה יכול לעמוד בזה יפה יש הרבה וזה לא הרבה נסיעה זה סה"כ 45 דקות נסיע זה לא כל כך קשה.....אז תגיע הביתה הכי מאוחר אם אתה מסיים ב-5 אז תגיע ב-6 זה לא נורא....

Lifes Music

New member
שמע........הטכני זה כלא.....נכון?

אז קיצר הולץ קצת פחות, פה אתה משתחרר והולך הביתה והשנה מקצצים שעות אז יהיה לך שווה, שמע אני לא יודע איך בטכני אז אני לא יכול להשוות לך להולץ....אבל הרמה סבירה.......ואני גם סיימתי ט' אז אני בכלל לא יודע מהחיים שלי....

למעלה