יש פה מישהו מדר"ג?

RoNcHa PoNcHa

New member
יש פה מישהו מדר"ג?

י-ר-ק-ו-ן שששששששששווווווווווולללללללללללללטטטטטטטטטטטטטט ירקון אימפרייייייייייייייייייייייייייייייייההההההההה!!!! גדוד זוהר לוקחים ת'ספארי!!!!!!!!!!!!!

RoNcHa PoNcHa

New member
וואי!!! אני זוכרת את מרכז האירוח...

במחנ"ק שהכנתם שנה שעברה!!!! הוא היה מזה כיף!!! נ.ב- עוד לא הבנתי איך שבט אילת הגיע להנהגת דר"ג!

אז ככה....

הסיפור הוא שהשבט שלי ניפתח לפני 4 שנים לשכב"ג ולהנגת דרום לא היה תקציב כדי ליפתוח עוד שבט אז פנינו לדר"ג והם הסכימו לאמץ אותנו!!! ואני חושבת שיחסית לשבט קטן (בסביבות 200-300 ילד כולל שכב"ג) אנחנו דיי מתקדמים וטובים!!! ואת מדברת על המרכז הארוח האחרון שהיה בפארק אפק?? דוגרי לא היה משהו! זה היה אמור להיות יותר מרשים וטוב אבל לא היה לנו סנדות...

RoNcHa PoNcHa

New member
חפיף!!!

כן אני מתכוונת אליו- אנחנו התלהבנו מהמלחמה בכדורי צבע

גם אני!

אני בכוורת
של צר"ח!!!! רמת חן אימפריה!!!! והשנה אני אישית זוכה בספארי!!!

ואייי אני מתה על החמשושיות שלכם!|פר

את בכיתה ח??? ואני שוב יגיד את זה להב האמפריה זכו במחנה האחרון בסםראי מקום ראשון!!!! תגידי השבט שלך הלך מכות שנה שעברה בספראי?! ממה שהבנתי זה היה צרח ועוגן נירא לי...

RoNcHa PoNcHa

New member
או קי... את מתבלבלת

אנחנו לקחנו ת'ספארי (אלה שעכשיו ב- ט') אנחנו ניקח אותה השנה!!!! והמריבה עם עוגן וצר"ח הייתה לפני שנתיים-וזה לא היה מכות- אנחנו גנבנו להם את הדגלים... אההההה-אבל את צודקת... היה איזה סיפור שנה שעברה ביום האחרון...!!! אבל אני כבר לא זוכרת מה קרה!

חח אגב ירקון..../images/Emo80.gif

תשאלי את החמשושיות אצכלם (מי שהיה בכיתה ז בטיול כוכב) אם הם זוכרים שביום האחרון (במסלול עם המים) שהם רבו (במורלים) עם שבט אילת.... היה ממש כיף מצחיק! ותשאלי אם הם בכלל זוכרים איך למה זה התחיל....

RoNcHa PoNcHa

New member
מה זהו ?!?!?!?

אנחנו כזה מיעוט!!! חחח ד"א יש אייקונים חדשים לפורים:::::

למעלה