יש פה מישהו מגוונים? סתם סקרנית...
L Led sky New member 31/5/03 #3 אני מ-ח אבל לא ניראה לי שאנחנו מכירים, כי השם שלי לא כל כך נפוץ, היתה זוכר אותי אם הינו מכירים. ד"א השם שלי מופיע בפרופיל
אני מ-ח אבל לא ניראה לי שאנחנו מכירים, כי השם שלי לא כל כך נפוץ, היתה זוכר אותי אם הינו מכירים. ד"א השם שלי מופיע בפרופיל
† †BLa¢K ƒaiRy† New member 2/6/03 #11 חחח... אתה לא מכיר אותי...../images/Emo9.gif אממ... אתה יבין מ-י'? זה שכל הזמן מסתובב עם אדום ושות'?
Y yavin New member 2/6/03 #14 חחחחח כן זה יבין מ-י' שמעתם על עוד יבין בעולם הזה? חחחח חיפשתי ברשת את שהם שלי ומאתי רק 2 ושניהם סינים חחח עם מי אני מסתובב? מי זאת?
חחחחח כן זה יבין מ-י' שמעתם על עוד יבין בעולם הזה? חחחח חיפשתי ברשת את שהם שלי ומאתי רק 2 ושניהם סינים חחח עם מי אני מסתובב? מי זאת?
† †BLa¢K ƒaiRy† New member 3/6/03 #21 חחחח הייתי מספרת... לא הייתי בבית אבל... הייתי בפ"ת... {יום ע-נ-ק!!!} אממ.. אבל כתבתי לגלעד על זה שכתב עלי.. זה לא מזיז לי במיוחד... כי הוא כתב רק את השם שלי, ואת הכיתה+החטיבה אז נראה לך שכאלה פרטים מזיזים לי? היית יכול לראות את זה גם בכרטיס אישי... ובהודעות קודמות
חחחח הייתי מספרת... לא הייתי בבית אבל... הייתי בפ"ת... {יום ע-נ-ק!!!} אממ.. אבל כתבתי לגלעד על זה שכתב עלי.. זה לא מזיז לי במיוחד... כי הוא כתב רק את השם שלי, ואת הכיתה+החטיבה אז נראה לך שכאלה פרטים מזיזים לי? היית יכול לראות את זה גם בכרטיס אישי... ובהודעות קודמות
† †BLa¢K ƒaiRy† New member 3/6/03 #23 אתה יכול אבל... א. לא בא לי. ב. ההודעה תמחק... ג. איך אתה זוכר איפה אני גרה!?!??!?!!?! או שפתחתם סוכנות של בילוש נגדי?
אתה יכול אבל... א. לא בא לי. ב. ההודעה תמחק... ג. איך אתה זוכר איפה אני גרה!?!??!?!!?! או שפתחתם סוכנות של בילוש נגדי?