יש פה מישהו מאשדוד?

KTM620SM

New member
יש פה מישהו מאשדוד?

מה זה? בכניסה הראשית לאשדוד מהצד הדרומי של הכביש

DAN TAL

New member
זה מסלול ' ראלי קרוס'.אם איני טועה,

שויך באיזה אופן למוסך אלכס. שים לב לסיבובים מצופי האספלט. בזמנו,ביליתי שם באדיבות מגזין רכב מספר שעות ואין סוף הקפות על אימפרסיה GT ,עד שסט צמיגים קוממפלט החזיר נשמתו לבורא. שם למדתי שוב,שכדי להקיף מסלול כזה מהר,צריך לסוע לאט. שם גם למדתי שאת הפניות,אפשר פשוט 'לשחק' עם המצערת,כמו ריקוד. יש שם קטע אחד בו מושכים את השני עד הסוף,מעבירים לשלישי ומורידים שוב מהר לשני בכניסת סחיפה לסיבוב מצופה אספלט. כשיש לך מעל 200 כ"ס והנעה כפולה,צריך לפעמים לצבוט את עצמך ולהבין שאתה באמת עושה את זה.

45degrees

New member
גרררררררר.... האימפרצה ואני מחכים

בקוצר רוח לגמור את הצמיגים

45degrees

New member
אכן, זה רכב יחסית עדין. התחרעות

חסרת רסן ובקלות יכול ללכת הקלאץ לעולמו (3300 ש"ח לפני עבודה) או הגיר לעולמו (7000 ש"ח לפני עבודה אם יש לך מזל). התחרעות בהחלקות וסחיפות כוח בכבישי הרים יכולה בקלות לגמור סט צמיגים ביום אחד חם (2000 ש"ח לצמיגים זולים, כפול לצמיגים טובים). נסיעה למירוץ באשדוד עם נגרר עמוס באופנוע וציוד ב 160 בכביש 6 יכולה בקלות להרוס את הגומיות של הדיפרנציאל האחורי. 500 ש"ח לפני עבודה. העבודה כוללת פירוק הגשר של המתלה האחורי ואחרי זה גם כיוון המתלה (כמו כיוון פרונט) - עוד איזה 400 ש"ח אם יש לך מזל ומצאת מקום טוב שיודע. תנחש איך גיליתי?
ועוד ועוד. זה מחיר הביצועים. ועוד לא הזכרנו צריכת דלק

אהוד א1

New member
תגיד,פורטי,בקשר לנגרר ב-160...

הסובארו תעמוד ב-160.אבל הנגרר? הוא יעמוד בבלימה חזקה ממהירות כזאת? הוא מספיק בטיחותי לנסיעה מהירה?

45degrees

New member
יש רק דרך אחת לבדוק ../images/Emo6.gif

האמת שבאותו יום לא חשבתי על דברים כאלה. היום אני משתדל לא לעבור 130 עם הנגרר.

DXMach

New member
כשאני עובר את ה130

הנגררת נועצת ציפורניים במותניים שלי.

mishmishoid

New member
פיייייי.... אתה פותח ת'פה במקומות

שאתה יודע שהיא לא מסתובבת בהם ... הא ?

DXMach

New member
שלח לה הפנייה

א) יש לי את הצלקות על הצלעות להוכיח את זה ב) זה עדיף מלשחק אותה רווק בפורום ג) אתה התחלת עם עניין שטיפת האופנוע כמדומני

mishmishoid

New member
אז ככה..

א - זה בטח קרה כשגילחת את הבטן...
ב - ??? ג - נכון, אני כתום מקינאה...

34TK

New member
אהההה אני חייב להתוודות

ביום ההתעלפות הידוע לשמצה של 45 חזרתי עם האימפרצה והנגרר מכביש 6 ב 160 הנגרר הראה סימנים של חוסר יציבות קל ביותר. ב 150 לעומת זאת אין לו כל בעיה גם עם בלימות או האצות תוך כדי שינוי נתיב.

Super Max

New member
אכן, 'מסלול הבית' של ראלקס

גם לסופר מקס היה את העונג לרכב שם (על 4 גלגלים). בזמנו ביררתי אם אפשר לארגן שם משהו. לא רצו אפילו לשמוע עד סוף המשפט... SM

174M4R

New member
נצל"ש אשדוד, מסלול, גוגלארת'

שעה חיפשתי את מסלולים דרך הGOOGLE EARTH ולא מצאתי אני יודע איך מגיעים לשם אבל בגוגל הזה לא מצאתי כלום :( מישהו יעזור לי?

למעלה