אני לא מאמין אתם משבט יונתן!!! אתם כל-כך כישרוניים אני לא מאמין שהצלחתם להעלים יתרים מהמבנה שלכם במחנה קיץ עד כדי כך שהוא פשוט התמוטט!!! תגידו למישהו מהחמשושים יש מישהו בגדוד בשם ניצן אוזיאלי, דנציגר או איילת?
אני מכירה משם טונה אנשים את ליאור ונדב ורונן ושני ונלי ולביא וליאון ואלעד (שישיסטים) וניצן ולירון (שמיניסטיות) אה ואת הקטרים (אחד שביעיסט אחד תשיעיסט) וגם את ביטון ולא עולים לי עוד אנשים בראש. ויובל, רק שתדע שאריאל קרעו אתכם במורל הם היו לדעתי הכי טובים במורל במחזור שלכם... עד כמה שהשבט שלכם גדול במורל אתם לא משהו...(יחסית לאריאל)
יונתן לקחו מוראל ואת לא יודעת אל מה אני מדבר נכנסו לשבט הקטן קטן קטן ועלוב שלהם וקרענו להם תצורה והיו שם איזה שניים מסכנים מסתכלים עלינו בלי לעשות כלום... ואז איזה כמה שכבגיסטים באו וניסו לעשות מורל... זה היה מצחיק...
שאתם גם לקחתם מורל אבל מה לעשות אני שמעתי מהצד את המורל של שניכים והם אכלו אתכם בלי מלח קטנים קטנים אבל קרעו אתכם מורל מה אתה מזלזל בשבטים קטנים??? חוצפה! חוצמזה ששבט קטן זוכה במורל זה הרבה יותר משמעותי משבט גדול שזוכה במורל! וזה לא כ"כ הוגן שאתם נכנסים להם לשטח ועושים מורל הם גם היו קורעים לכם תצורה אם הם היו עושים את זה בשבט שלכם! זה דיי רמאות חוצמזה בלי להעליב לדעתי היה להם מבנים הרבה יותר יפים *שיעול*ותקינים*שיעול* אבל מה אני מגינה על אריאל?!
את רובם הכרתי בקורס חמישיות אה איכס גם את דנה חוגרי אני מכירה ואני מכירה עוד כמה בפרצוף אבל אני לא יודעת תשם שלהם אה וגם אלעד שביעיסט אחד... הקטרים שניהם כלים! מתן ממש אחלה ואח שלו תמיד מדבר לעצמו... הם היו חוצניקים בשבט שלנו וביטון היה מדריך שלי בכיתה ח´ הוא גם בא לעזור לנו בחלוץ יומיים ואז הלך להתגייס אה ואני גם מכירה את ניר מלר הוא היה המדריך שלי בחמישיות ואח שלי אמור להפעיל את המועצת שישיות שלנו
אני חושבת שכל ההנהגה שונאת אותה.. בכל מקרה היא לא נאנסה מי בכלל ירצה לאנוס אותה היא סתם מטומטמת כי אם באמת היו אונסים אותה היא לא היתה מתגאה בזה ומפרסמת את זה בצורה כזאת זה כזה דבילי הכל היא עשתה בשביל צומי... היא הייתה חברה שלי מישהו מהגדוד שלי... גם כן נואש... ניר אחחח איזה אחלה הוא! הוא ממש כלי יש לך מדריך אוצר! אגב, איזה כיתה אתה בכלל?