יש פה מישהו/א

אויש כבר הלכת! איך זה שאני תמיד

מפספסת אותך?! ועכשיו אני מדברת לאוויר... *כותבת!*

לאנה!!!!

The site aboutr Bob rocks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Have you seen what happens if you try to write feedback? *ויתור אנגלית* זה מקליד באופן אוטומטי Oh my, this site is wonderful! אוי זה היה כל כך מגניב. והמתכונים....
אהבתי

לאנה

New member
I know!

It´s like the coolest site ever! נכנסת לקטע של הריקוד?, שמת לב שלמטה יש שירים? אני פשוט חולה על האתר הזה! נ.ב: מצטערת שלא הייתי פה אתמול, פשוט הלכתי לסרט ולא היה לי כוח להכנס אח"כ.......

אני באתי הבייתה ב-12

וגם אז המחשב היה תפוס אז גם לא נכנסתי... מממ... ריקוד? שירים? *הולכת לבדוק*

קורע!

I´m too sexy for my shirt, too sexy for my shirt So sexy it hurts And I´m too sexy for Milan, too sexy for Milan New York and Japan And I´m too sexy for your party, too sexy for your party No way I´m disco dancing

לאנה

New member
שלחתי לך את הכרטיס היומי...........

אבל ההודעה שכתבתי לך כבר לא כל-כך עדכנית............

לאנה

New member
אז לא קיבלת את זה?.................

ד.א - בואו נדבר על ב"ג כי שמרית ואופיר יכעסו עלינו.........

לאנה

New member
ברור שהוא חמוד!

הוא הבן אדם הכי מתוק בעולם!, אני
בו לג-מ-ר-י!!!

גם אני ../images/Emo99.gif בו לגמרי אבל...

היית אמורה לכתוב משהו בסוגריים, חכמה! (אופס)

לאנה

New member
אהההההההה, או.קיי...........

(לא שלחתי את זה לעצמי, זה שולח לי אוטומתית הודעה כשהכרטיס נשלח, וההודעה נשלחה......., אה, ועוד דבר, כשניסיתי לשלוח את המצגת לאימייל של אבא שלך נשלחה לי הודעה שאין מספיק מקום, אז את בטוחה שההודעה לא נשלחה אליך?) הלוואי שטריס יחזור!, ה-ל-ו-ו-א-י!

הלוואי הלוואי הלוואי!!! *מוחה דמעה*

(מממ.... לא נשלחה....
כל הכבוד אבא!) עכשיו זה נשמע די דפוק) למה הוא עזב לדוסון, למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה?

לאנה

New member
למה אולי לא תיהיה לו סדרה משלו,

למהההההההההההההההההההההההההההה? (אז אולי תפני אצלך מקום ואני אשלח לך את זה שוב?..........)

נכון,

אבל הוא עזב לפני הקטע של הסדרה החדשה. למה?!?!?!?!!?!! למה, צ´אד, למה? היית צריך להקישב לי! (מממ... אני אפנה מקום אצל עצמי כי אצלו אני לא יודעת מה הוא צריך ומה לא... חכי שנייה...)

evil boy

New member
היי לי לא אכפת עם טריסטןחמוד או לא

(((קראתי את האימייללים של שתיכין (כותבים את זה ככה נכון) למיכל: בהצלחה עם הוידאו ללאנה: כרטיס נחמד ומצחיק מאוד אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם המצגת את הדברים האלה אני מקבל בשרשרת (מישהו/א מכין מעביר למישהו/א אחר ולאחר והוא מעביר לאחר ואת מתחילה להבין את הקטע תעבירי גם בעצמך לאנשים אינני מוצא את האתר על בוב קורע

חחחחח

עודד! שאלונת: Huh? סתאאאם היה לי דחף מוזר. תודה על הבהצלחה... ואין לי מושג איך להמשיך להעביר את המצגות... אין לי גם הרבה כוח... אז תסביר! איזה יופי שבאת! רק שתדעו שניכם שמזה הורדתם לי את כמות הפנפיקס ליום, אני פפה כל הזמן. אבל לא נורא

למעלה