אה....... יופי!
מ מתוקה כמו סוכר New member 1/9/01 #26 חח אני שמחה שהבנת ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif יאללה אין לי כוח לזה עכשיו...הוא רוצה שיענה לא רוצה לא צריך... או שבאמת משהו לא בסדר במחשב שלי... ממממ.... טוב לפחות איתך אין לי "הפרעות"...
חח אני שמחה שהבנת ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif יאללה אין לי כוח לזה עכשיו...הוא רוצה שיענה לא רוצה לא צריך... או שבאמת משהו לא בסדר במחשב שלי... ממממ.... טוב לפחות איתך אין לי "הפרעות"...
H hadarosh16 New member 1/9/01 #27 חחחחח נחכה ונראה.... בחיי עד שאת עונה!!!!!!!!! כבר חשבתי לפרוש! סתאאאאאאאםםםםם...
מ מתוקה כמו סוכר New member 1/9/01 #28 sorry ושלא תעזי לפרוש!!!!! ומה זה נחכה וניראה????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אראה לך מה זה...
H hadarosh16 New member 1/9/01 #29 חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח אני ממש מפחדת.... מה אני אגיד לך.... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מ מתוקה כמו סוכר New member 1/9/01 #30 חחחחחחחחחח הגיע הזמן! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת כדי לך לפחד.. אחחחחחחחחח העכוז שלי נירדם...טוב לפחות מישהו פה יכול להירדם אני רואה... בכל מקרה כדאי שאני אפתח הודעה חדשה כי מתחיל להיות פה צפוף חחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחח הגיע הזמן! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת כדי לך לפחד.. אחחחחחחחחח העכוז שלי נירדם...טוב לפחות מישהו פה יכול להירדם אני רואה... בכל מקרה כדאי שאני אפתח הודעה חדשה כי מתחיל להיות פה צפוף חחחחחחחחחחחחח
H hadarosh16 New member 1/9/01 #31 חחחחחחחחחחחחחח צודקת! זאת ההודעה האחרונה שלי במקום הזה יאללה תעבירי מקום... תעשי טובה... LOVE YOU.... הדרו´ש.... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!(רק נקווה שבשנת הלימודים לא נפסיד בובה פראית
חחחחחחחחחחחחחח צודקת! זאת ההודעה האחרונה שלי במקום הזה יאללה תעבירי מקום... תעשי טובה... LOVE YOU.... הדרו´ש.... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!(רק נקווה שבשנת הלימודים לא נפסיד בובה פראית
H hadarosh16 New member 1/9/01 #32 חחחחחחחחחחחחחח צודקת! זאת ההודעה האחרונה שלי במקום הזה יאללה תעבירי מקום... תעשי טובה... LOVE YOU.... הדרו´ש.... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!(רק נקווה שבשנת הלימודים לא נפסיד בובה פראית)
חחחחחחחחחחחחחח צודקת! זאת ההודעה האחרונה שלי במקום הזה יאללה תעבירי מקום... תעשי טובה... LOVE YOU.... הדרו´ש.... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!(רק נקווה שבשנת הלימודים לא נפסיד בובה פראית)
נ נועה.... New member 1/9/01 #33 קטנטנות ג´יזה פטו מיקה חימנה זבוב גורגינה פקק לכלוך פטריסיו נאצו מרטינה סול