יש פה מישהוו

hadarosh16

New member
הכל בסדר.... כן אני מתכוננת כבר....

אני מתחילה ללמוד בתיכון כך שאני די בלחץ אבל לא נורא... יהיה טוב...

hadarosh16

New member
יש פה מישהו????????????

מעיין???????????????.. חן???????????. טל?????????.. נועה??????????????????? עדי?????????????????????. מישהווווווווווווווווווווווווווו.... תענו!!!!!!!!!!!!!! איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!

hadarosh16

New member
טוב כנראה שאין פה אף אחד!!!!!!!!

נטשו אותי כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טוב נו..... לילה טוב שיהיה לכם אחלה של סוף שבוע.... חלומות נעימים.... שלכם\ן... הדרו´ש.... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...

hadarosh16

New member
מעיינייייייייייייייייייייייייי

כבר חשבתי נטשתם אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!! סוף סוף יש פה מישהו!!!!!!!!!!!!! התגעגעתי!!!!!!!! מה המצב איתך? ולמה את לא ישנה?

וואו איזה התרגשות! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אצלי המצב הכל טובבבבבבב מה איתך? ושאני אנטוש אותך??? אין סיכוי!!! גגגגגגגגגגגםםםםםםם אני התגעגעתי!!!!!!! חח ולמה אני לא ישנה??? מממ... האמת שעד עכשיו דיברתי עם חבר שלי בטל´ אז במילא לא יכלתי להירדם..

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחח התרגשות התרגשות....

אצלי בסדר.... חיכיתי שמישהו יבוא לפה.... לא יעזור אני התגעגעתי יותר!!!!!!!!!!!!!! ואל תתווכחי אפילו! מעייני..... את רוצה לספר לי משהו? מיזה החבר הזה???????????? ולמה לא סיפרת לי עליו????????? ומעניין שהוא לא גרם לך להירדם... מממממממ... מעניין!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחח שיוא איזה התרגשות!

טוב נו את התגעגעת יותר.. חחחחחחח לא מתווכחת.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי זה החבר הזה?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את יודעת... חבר... ומעניין באמת שהוא לא גרם לי להירדם.. חחחחחחחחחחחחחחחחח מה דעתך לגוון?? פקונדו הכוסון!!!!!.....??

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לי יש הרגשה שאת מתחילה להתחרפן שוב!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלה השעות כנראה לא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמ....... מעייני!!!!!! בקשר לחבר.... איזה מן חבר הוא? אהם! אהם!... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOVE YOU.... הדרו´ש.... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הדרו´ש אני עוד מעט חוזרת...אני ....

באיי סי קיו של אח שלי מתכתבת עם החבר שלי.. חחחחחחח לא הספיק לו השיחה מקודם..חחחחחח LOVE YOU מעיינו´ש

hadarosh16

New member
טוב אני אחכה.......

תהני מהשיחה.... באמת נראה לי שלא הספיק לו.... LOVE YOU... הדרו´ש.... נ.ב:תגידי אולי נתחיל לדבר על טלנובלות? זה הנןשא של הפורום.... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!

hadarosh16

New member
בבקשה........

סוף סוף חזרת.... טוב... נדבר על פקונדו.... ועל קטנטנות! בעיקר.... LOVE YOU.... הדרו´ש... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוףףף אין לי כותרת...חחחחחחחח

ולא בדיוק חזרתי... אני ככה מצ´וטת איתו ואיתך באותו זמנית.... חחחחח יווווו תגידי ראית איך שבלן ומנואל שרו??? איזה קולללללללללללללללל יש לפקונדו צרוד כזה אבל אם תתעמקי זה ישמע קצת דיי סקסי...חחחחחחחחחחחחחח לא יודעת למה... תיראי הוא בעצמו סקסי כך ש..... אין על מה להתווכח!!

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחחחחח לא נורא...

גם לי אין האמת... אבל שיהיה... בטח שראיתי את הקליפ!!!!!!! איזה חמוד האיבו הזה!!!!!! והקול שלו! בכלל חחחחחחחחח סקסי משהו!!!!!!!! לדעתי הוא ובלן לא ממש מתאימים לדעתי נטי ואיבו! ה-זוג!!!!!!!!! אין אין הם פשוט מדהימים ביחד הוא ונטי! מעניין מתי יבוא הבקר שמרטינה המעצבנת תעוף! אני מתה שיגיע הפרק הזה כבר!!!!!!!! נמאס לי ממנה! וברור שאיבו סקסי!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין ויכוח בכלל!!!!!!! LOVE YOU... הדרו´ש... איבו הכוסון!!!!!!!

hadarosh16

New member
מעיין את פה עדיין??????????????????

???????????????????????? מה נטשת אותי???????????????????????????????. איפה את??????????????????????

למעלה