יש פה מישהוא???????

blabla 14

New member
יש פה מישהוא???????

מה קורה לפורום הזה??????? הוא גוסס... ספרו משהו..... כל דבר... איך עבר יומכם??? מה עשיתם בזמן האחרון??? דפנה.... איפה את??? מה נסגר איתכם???? מה אתם עושים בט"ו בשבט???? דיייייייייייי נמאס לי...

kndi can do it

New member
טוב אז ככה

הפורום הזה באמת די יבש והיום שלי עבר מצויין יש לי היום יום הולדת וזהו תשפרו את הפורום הזה שימו תמונות מקורס חנוכה 2003/04 זהוו נ.ב משפט סיני עתיק אומר שאם אין לך מה להגיד תגיד משפט סיני עתיק

blabla 14

New member
שם כפרה...

מזזזזזזזזזזזזזזזל טווווווווווווווווווווווווב יוווווווו.... עד 120 שנה.... בריאות , אושר... וכו' וכו' וכו'.......( אני לא יודעת לכתוב ברכות..) מתה עליך .... טולה...

kndi can do it

New member
תודה תודה תודה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

קודם כל תודה ו
וווותודה וגם אני לא משהו בתודות אז תודה וזהו...

דבר ראשון.....

מזל טוב...... אושר ועושר וכו' אמממ ההמשך הוא.... ליאור הפורום באמת שומם..... ואני מתגעגעת לפורום שלנו!!!!! =[ חחחח לגמרי שכחתי מט"ו בשבט.... גם מהתעודות אבל חפיפ זאת אני........ תחיו ת'פורום.... תרשמו הודעות על שטויות....... תחייכו ותתחפשו (ליאור מבינה) ואממ זהו

blabla 14

New member
דפנושקה..

את זוכרת את הסעיפים שלנו????? וטאת סעיף ז' שכל הזמן רצינו להגיע אליו....חחחחח..... ובקשר לשטויות.... בלהה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה וכו'...... חחחחחחחחחחח........... אז מי פה בכלל????? וסיס.... תעתיקי לפה את אחת היצירות האחרונות או לינק לאתר... אני רוצה לקרוא את זה... לאב יו אול... טולה..

סעיפים

א. ברור שאני זוכרת את הסעיפים... שולטים ביותר! חחחחחחח ב. סעיף ז' פשוט מדהים ג. רציתי לכתוב משו בב' ושכחתי אז כתבתי שסעיף ז' מדהים ד. אני פה בשעה ממש מאוחרת..... ידיד שלי רק עכישו הלך..... ה. מחרתיים חלוקת תעודות... בהצלחה לכולם! ו. סתם ריק כדי שאני אגיע לז' ז. זה פשוט ז' ח. חולה על כולכם ט. לפני ששלחתי ת'הודעה נזכרתי שביקשת ת'לינק... אז אני מנסה לצרף... תקווי שהצלחתי.... *נא להתחשב בכך שהודעה זו נכתבה בזמן שהייתי ממש עייפה*

blabla 14

New member
סיס....

זה מדהים... כמה שאני יקרא את זה שוב ושוב ושוב ושוב... אני לא יפסיק.... אין מצב.... תמשיכי לכתוב אהובתי.... ואל תוותרי על החיים שלך יותר מידי מהר... כי אולי את חושבת שאף אחד לא אוהב אותך.... אבל אוהבים אותך... אני לפחות... ואת חשובה לי.... אז תשמרי על עצמך... מבינה????? חסר לך שלא.. ןהחלון .... זה לא מקום לקפוץ ממנו.... מבינה?? חחחחח.... חולה עליך אחותי.... טולה..

אמממממ

החלון שלי הוא מקום מושלם לקפוץ ממנו.... לא גבוה ולא נמוך... מ-ו-ש-ל-ם! אבל באמת שאין לך מה לדאוג מאמא.... איי לאב יו המונים! ובאמת שאין לך מה לדאוג......... מש"צ מלך אה אה (בלי קשר)

Spidi man

New member
חשבת לבדוק באתר של מחוז דרום?

לפי הפרטים אני רואה שאתה ממחוז דרום, אז מן הסתם התמונות יהיו באתר של מחוז דרום ולא?

למעלה