יש פה למישהו Yes Max HD Total?

AmitJ

New member
יש פה למישהו Yes Max HD Total?

מאז שהתקינו לי את הממיר הזה לפני שבועיים יש לי רק תקלות. החל מקפיאת התמונה (ממיר תקוע), דילוג על הקלטות שנקבעו מראש, העברה מהירה מקרטעת קדימה/אחורה ועוד... דיברתי עם יס כמה פעמים ומסתבר שהם מודעים לבעיות האלה! מבטיחים גירסאות חדשות של התוכנה "מתישהו", והבעיות "אמורות" להיפתר. טכנאי אחד אפילו אמר "ויכניסו תקלות חדשות". שערורייה? יס משיקים מוצרים לא בשלים, מוכרים אותם ללקוחות בכסף מלא ואז מתנערים ממתן שירות? טוטאל או טוטאל-לוסט?

riktal

New member
גם לי יש את המקס טוטאל

והאמת שאין לי איתו יותר מדי בעיות. הדבר היחיד שמעצבן הוא שלפעמים הוא נתקע בהקלטות - כלומר הסרט ממשיך לרוץ, אבל הזמן למעלה לא ואז אם מפסיקים את ההקלטה אי אפשר לחזור לנקודה אחרונה כי היא לא קיימת מבחינת המקס. עוד דבר שמעצבן אותי זה שהוא מקליט לי דברים שלא ביקשתי! ואין לי מושג איך לבטל את זה (וגם לנציגי השירות שדיברתי איתם לא היה מושג איך מבטלים את זה).

AmitJ

New member
אני במקומך מבטל. מחר אני חוזר למקס הישן

כי אני לא יכול לסבול את זה. מעבר לממשק הגרוע והאיטי, פשוט אי אפשר לסמוך עליו. דיברתי עם יס והם מוכנים להחזיר לי את המקס הקודם, וגם להחזיר לי את תקופת ההתחייבות הקודמת (נשארו לי רק כמה חודשים לסיום 3 שנות ההתחייבות). הם מודעים לבעיות של המכשיר. איזה גרועים הם, יודעים ולא מתביישים למכור אותו בכסף מלא ללקוחות נאמנים.

למעלה