יש פה חילונים?

יש פה חילונים?

יאללה בואו נחזיר אותם בתשובה, תשאלו שאלות, נענה לכם, ובעזרת זה נחזיר את עצמנו בתשובה.

ממש כך....

ואגב מי שבאמת רוצה לחזור בתשובה...צריך לפרוש. כי גם זה נקרא קלקול, האינטרנט, אפילו שזה פורום חרדי, לא?

ממש כך

אבל מי שכאן, יוכל לכל הפחות לנסות לנצל את הטוב שאפשר להשיג מכאן. ולוואי דברך שיפרשו מהאינטרנט, שהוא מזיק גדול לכו"ע.

לעניות דעתי.

אם לא היה את כל הפורמים והאתרים החרדים שבנויים ע"י צוות חרדי, הסיכוי לשוטט פה היה אחוז קטן מצידנו. כי כולם היו רואים שהאינטרנט הוא זבל, ואין בו כלום,רק אתרים עם בעלי תועבות, ומימלא למה שנשים אינטרנט במכשיר או במחשב? אבל מכיון שהנוער החרדי, רואה שיש פורמים שיש בהם חרדים, אז הם גם רוצים אינטרנט במכשיר, כך אחוז הנוער החרדי נושר יותר. ועל זה אומרים "יצר טוב בדמות יצר הרע".

אולי

אבל לא אני יצרתי את הפורומים החרדיים, נכנסתי לשטח אש מתוך מטרה להועיל. אני חושב שעד שקמו להם האתרים והפורומים שהזכרת, הצ'ט היה פעיל יותר וסכנתו גדולה יותר. רבים היו אלו שגלשו באתרים/פורומים/קומונות, לא דתיים, שם גילו הרבה מאוד עקירת כל ערך ודבר של קדושה. ולוואי וכל אלו, כולל החרדיים, יעברו ויחלפו מן העולם.

הגזמת..

אני בטוח במליון אחוז שאחוז הנושרים לא גדל בגלל פורום חרדי זה או אחר.. בשביל למצוא תמקומות האלה, צריך להסתובב די הרבה בנט.. ואני גם בטוח שאפחד לא מקבל לגיטימציה להשאר בנט. בגלל שהוא רואה את הפורום..

היי אולי בדיוק להפך!

רק מכיון שאת חשופה לאנטרנט את כאן (ולא זה שקימים פורומים חרדים זה מה שמשאיר אותך עם הנט) לא שמעתי על אף אחד שהתחבר לנט כי יש בו פורומים דתיים/חרדים. ולי אישית זה רק תורם, אם יש לי התמכרות לוירטואליות אז לפחות שתיהיה פחות מלוכלכת..

אני לא חושבת ש...

אנחנו בדרגה של מחזירים בתשובה כי כמו שכבר אמרו גדולים ממני קודם כל שאנחנו נחזור בתשובה שלימה אבל אם זה עניין של הלכות- למה לא?! ההיפך.. שיהיה לנו זכות

שירליחצ

New member
אין דבר כזה

כל אחד שבאמת מאמין יכול להחזיר בתשובה.. צאי לרחוב דברי עם אנשים מהלב תראי את זה קורה

toxic2004

New member
לא צריך ממש להחזיר

אפשר לתת את ה"פוש" הקטן שיכניס את האיש/ה למסלול ויחזק אותם לקראת הבאות.

למעלה