יש פה חבר'ה בשנחאי אני כבר גר שנה פלוס פה , מעניין לדעת עם יש עוד חבר'ה צעירים.?
B blabla ha New member 20/2/07 #1 יש פה חבר'ה בשנחאי אני כבר גר שנה פלוס פה , מעניין לדעת עם יש עוד חבר'ה צעירים.?
A American ghost dance New member 20/2/07 #3 אם כבר שנחאי מישהו יודע במקרה אם יש שדה תעופה בשנחאי? או איך מגיעים משנחאי לפוג'יאן וכמה זמן זה לוקח?
אם כבר שנחאי מישהו יודע במקרה אם יש שדה תעופה בשנחאי? או איך מגיעים משנחאי לפוג'יאן וכמה זמן זה לוקח?
ע עבוד בהונג קונג New member 20/2/07 #4 פעם שני חברים שלי התווכחו האם יש תחנה מרכזית בראשל"צ. סתם. בלי שום סיבה. אף אחד מהם לא ממש היה צריך להגיע לשם. הויכוח היה על העיקרון בלבד. מה אתה חושב? באופן עקרוני, האם נראה לך שיש שדה תעופה בשנגחאי?
פעם שני חברים שלי התווכחו האם יש תחנה מרכזית בראשל"צ. סתם. בלי שום סיבה. אף אחד מהם לא ממש היה צריך להגיע לשם. הויכוח היה על העיקרון בלבד. מה אתה חושב? באופן עקרוני, האם נראה לך שיש שדה תעופה בשנגחאי?
B blabla ha New member 20/2/07 #5 חחחחחחח יש שדה תעופה אבל רק באופן עקרוני ותאורתי... גם אני בחופשה בארץ . . חוזר עוד שבוע.