יש פה הרצליינים?
אז ס'אעמקם! הייתי צריכה להגיע להרצליה, אז בסדר.. יש על הכביש שלטים שמורים לכיוון הרצליה - אפילו כתוב על הכביש (כאילו וואו כזה). וזהו, אחרי השלט כבר לא ידעתי איפה אני.. הגעתי לתל-אביב (הבא שישאל איך הגעתי לשם, אני קמה עליו, אני נכנסת בו, אני יוצאת עליו)... ומה התל-אביבים עושים בלילה? משפצים את הכבישים ! (כאילו שזה יעזור לכם) . מ - מ - ש !! עמדתי בצד הדרך.. להבין באיזה כיוון אני.. באר שבא או אשדוד, על אדום לבן כמובן... ושני שוטרים ניגשו אלי.............עוד לפני שהם הוציאו הגה אמרתי להם: איך אני שמחההההה שבאתם, איך מגיעים מפה להרצלייה? איך יוצאים מה"חל'א" הזה"?. נו, שהם יתנו לו דו"ח? למה מה?! ובסוף הם אמרו לי.. שאם אני לא מסתדרת.. שאחזור אליהם
ונחשו מה?! (נו מה)? הגעתי להרצליה.......!! כן כן!!! אבל לא לפיתוח, אלא ב ד י ו ק לצד השני (לזה שלא הייתי צריכה)! ומה יש להרצליינים? (נו מה)? קניון ארנה ! וכמה פעמים עברתי לידו? 9 !! מרוב שעברתי ליד קניון ארנה... אני זוכרת את סדר הצבעים שמאירים על הגבעה ממול .. ירוק, אדום, צהוב.. (נכון? נכון)? נו איך אני?!!!! אה אה? (אני פטיש, אני כריש)! המנורת דלק התחילה להבהב לי ... ואני הבהבתי לה בחזרה שזה לא מעניין אותי... ועשיתי את עצמי לא רואה אותה. ונחשו מה? מצאתי את המקום. ומה? (נו מה)? אין חנייה! ולמה שתהיה? אז הסתובבתי עוד 9 פעמים מסביב לארנה. בסססססססססוף... כשחזרתי הביתה... אני והמנורת דלק המהבהבת (זו שאני עושה ת'צמי לא רואה אותה).. נסעתי עד איזו צומת..ובצומת רכב חסם אותי... ואני..כמו כל בוגרת ביס´ לנימוסים ..כמו כל בת לגזע היפה הנעלה המלכותי האציל הנסיכותי הגאה והמנומס... פתחתי את החלון..וצעקתי בקול הכי מתוק וענוג שלי:.. "תעיף מסאמאעמאמא של הכביש ת´גרוטאה שלך יא כלב...ארר אררר... וכל הדרך חזרה נשבעתי: :השועל המניאק הבא שיקפוץ לי לכביש אני הופכת אותו לשטיח"!!! הגעתי הביתה בשלום ! זהו
והרצליינים... תחנקו! אני לא באה יותר להרצלייה ב-ח-י-י-ם!
אז ס'אעמקם! הייתי צריכה להגיע להרצליה, אז בסדר.. יש על הכביש שלטים שמורים לכיוון הרצליה - אפילו כתוב על הכביש (כאילו וואו כזה). וזהו, אחרי השלט כבר לא ידעתי איפה אני.. הגעתי לתל-אביב (הבא שישאל איך הגעתי לשם, אני קמה עליו, אני נכנסת בו, אני יוצאת עליו)... ומה התל-אביבים עושים בלילה? משפצים את הכבישים ! (כאילו שזה יעזור לכם) . מ - מ - ש !! עמדתי בצד הדרך.. להבין באיזה כיוון אני.. באר שבא או אשדוד, על אדום לבן כמובן... ושני שוטרים ניגשו אלי.............עוד לפני שהם הוציאו הגה אמרתי להם: איך אני שמחההההה שבאתם, איך מגיעים מפה להרצלייה? איך יוצאים מה"חל'א" הזה"?. נו, שהם יתנו לו דו"ח? למה מה?! ובסוף הם אמרו לי.. שאם אני לא מסתדרת.. שאחזור אליהם