יש פה דתל"שים

סנטימנט

New member
יש פה דתל"שים../images/Emo35.gif

אני חדש בפורום... מהצהרות בכניסה מסתמן כאילו הרוב כאן חרד"לשניקים או איך שלא תאייתו את זה. האם יש פה דתל"שים "רגילים"? רציתי פשוט לשאול אותם כמה שאלות... תודה.

יש פה דתל"שים../images/Emo70.gif

אני לא יודע מאיפה קיבלת את הרושם שהרוב כאן הם חרדל"שים. לדעתי, המצב הוא הפוך אבל אולי באמת הגיע הזמן לעשות מחדש את המפקד שלנו. יאללה אנשים, נשים וטף - מי כאן חרדל"ש? מי כאן דתל"ש?

סלסרו

New member
ומענין כמה עדיין חרדים? ודתיים?

אולי תעשה סקר על זה? אלפי חרדים ודתיים קוראים בפורום... מעניין כמה!

אכן מעניין...

אבל אותם אלפי (אני לא מגזים במספרים. בדקתי זאת בעבר) צופים סמויים לא יטרחו להגיב לסקר.

New Life

New member
אני בטוח שזה הרבה יותר מה שאנחנו חושבים

but is good let be here and the will open there mind one day

אני תדל"ש סתם לכל

מי שרוצה לדעת אני לא כותב פה הרבה אבל אני הרבה מאוד זמן פה רק מסתכל נהנה מכולכם

אני דתל"ש גאה לא במובן

ההומוסקסואלי(לא שזה רע) אבל סתם שתדעו אולי אני לא כותב פה הרבה אבל אני כותב פה הרבה ואשמח לדעת מתי יש טיש ואיפה תודה עזרתם לי הרבה!

New Life

New member
לילית את הגדולה מכולם

אני חיב לך הרבה איך שעזרת לי פשוט היצלת אותי תודה ואהוב אותך זה לא משנה דתלש חרדלש את נשמה ליה love גיא

לילית3

New member
גיא,מה נשמע? אני כבר כמה ימים מנסה

לברר דרך צוות ניו יורק מה שלומך ומה קורה איתך. אני שמחה לראות אותך כאן בפורום. מקווה שהכל בסדר איתך שם ושאתה עושה חיים - גם במובן של לסדר לעצמך חיים יותר טובים.

New Life

New member
תודה לך אני בסדר

החברה פה ממש אחלה טוב לי איתם אל מתגעגע אליכם מאוד יכול מאוד להיות שאני יחזור לארץ לסוף שבוע הזה אז נראה אותך אני עוד לא יודע ואפילו אם אני חוזר זה רק לסוף שבוע אהוב אותך ומודה לך על הכל גיא

MAYA20

New member
אופס...

חשבתי שאתה מתכוון גם לחרד"ללשים... טוב נו, עוד מקום שחרד"ללשים לא שייכים אליו. <אני חבר בחברת עצמי, רואה תמונות בעיני רוחי,לה, לה, לה טוב לי בחברת עצמי....> <שוקלת להקים פורום : "אנשים שלא מתאימים לאף קהילה בעולם.>

MAYA20

New member
הידד

כעת יש לנו סניפים בכל רחבי בארץ, מאילת עד ת"א! להלן תנאי הקבלה לפורום: 1)אי שייכות לכל קהילה מוגדרת בעולם, או אי יכולת הגעה לכל קהילה מוגדרת אליה אתה אתה שייך.(למשל אם אתה דג ולא יכול להגיע לים כי אין לך רגלים) כללי הפורום: 1) בכל מקום בו נמצא חבר הפורום יפתח סניף 2) לא יהיו יותר מחבר אחד בכל סניף (חשוב שחברי פורום זה ירגישו בודדים ומנוכרים) 3)כל שירשור בפורום יתחיל במנית החברות והקהילות אליהם החבר הפותח את הפורום נדחה מהם. 4)בכל יום יהיה שתי דקות שנאה לכל העולם (כמובן שעל חברי הפורום להיות צינים ומרושעים, אחרת יש להניח שקיימת לפחות קהילה אחת שלא דחתה אותם) 5)בכל יום שלישי תפתח פינת הבדיחות השחורות. 6)יתמנה כמנהל הפורום האדם אותו הכי פחות אוהבים ולו יוקדשו 10 שניות מ2 דקות השנאה. 7) בכל יום שישי תתקים הפגנה מול מסגד 8) בכל יום שבת תתקים הפגנה מול בית כנסת 9) בכל יום ראשון תתקים הפגנה מול כנסיה. עד כאן דברי דיקטטורית הפורום פי (קבוצה ריקה)

סיטרא

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo77.gif שי ../images/Emo77.gifשי../images/Emo77.gifשי../images/Emo77.gif

סנטימנט

New member
אני מבטיח לחשוב על שאלה ולשלוח לך..

אני מבטיח לחשוב על שאלה ולשלוח לך... לא מבטיח שזה יהיה בפורום, אני קצת ביישן...

למעלה