אני חדש בפורום... מהצהרות בכניסה מסתמן כאילו הרוב כאן חרד"לשניקים או איך שלא תאייתו את זה. האם יש פה דתל"שים "רגילים"? רציתי פשוט לשאול אותם כמה שאלות... תודה.
אני לא יודע מאיפה קיבלת את הרושם שהרוב כאן הם חרדל"שים. לדעתי, המצב הוא הפוך אבל אולי באמת הגיע הזמן לעשות מחדש את המפקד שלנו. יאללה אנשים, נשים וטף - מי כאן חרדל"ש? מי כאן דתל"ש?
לברר דרך צוות ניו יורק מה שלומך ומה קורה איתך. אני שמחה לראות אותך כאן בפורום. מקווה שהכל בסדר איתך שם ושאתה עושה חיים - גם במובן של לסדר לעצמך חיים יותר טובים.
החברה פה ממש אחלה טוב לי איתם אל מתגעגע אליכם מאוד יכול מאוד להיות שאני יחזור לארץ לסוף שבוע הזה אז נראה אותך אני עוד לא יודע ואפילו אם אני חוזר זה רק לסוף שבוע אהוב אותך ומודה לך על הכל גיא
חשבתי שאתה מתכוון גם לחרד"ללשים... טוב נו, עוד מקום שחרד"ללשים לא שייכים אליו. <אני חבר בחברת עצמי, רואה תמונות בעיני רוחי,לה, לה, לה טוב לי בחברת עצמי....> <שוקלת להקים פורום : "אנשים שלא מתאימים לאף קהילה בעולם.>
כעת יש לנו סניפים בכל רחבי בארץ, מאילת עד ת"א! להלן תנאי הקבלה לפורום: 1)אי שייכות לכל קהילה מוגדרת בעולם, או אי יכולת הגעה לכל קהילה מוגדרת אליה אתה אתה שייך.(למשל אם אתה דג ולא יכול להגיע לים כי אין לך רגלים) כללי הפורום: 1) בכל מקום בו נמצא חבר הפורום יפתח סניף 2) לא יהיו יותר מחבר אחד בכל סניף (חשוב שחברי פורום זה ירגישו בודדים ומנוכרים) 3)כל שירשור בפורום יתחיל במנית החברות והקהילות אליהם החבר הפותח את הפורום נדחה מהם. 4)בכל יום יהיה שתי דקות שנאה לכל העולם (כמובן שעל חברי הפורום להיות צינים ומרושעים, אחרת יש להניח שקיימת לפחות קהילה אחת שלא דחתה אותם) 5)בכל יום שלישי תפתח פינת הבדיחות השחורות. 6)יתמנה כמנהל הפורום האדם אותו הכי פחות אוהבים ולו יוקדשו 10 שניות מ2 דקות השנאה. 7) בכל יום שישי תתקים הפגנה מול מסגד 8) בכל יום שבת תתקים הפגנה מול בית כנסת 9) בכל יום ראשון תתקים הפגנה מול כנסיה. עד כאן דברי דיקטטורית הפורום פי (קבוצה ריקה)