יש פה גם חברה

סוף סוף מישהו רציני פה..

בדוק קוממיות שולטים!!! די.. איזה הזוי.. וכן, גם אני הייתי פעם דתי.. (לייט :)) דוד.

damtiela

New member
אתה היית בבנ"ע?

למה קלוש לי?
ובכלל - יחיעם סבע"ח שולטים!

Moon rise girl

New member
אני אפילו הדרכתי בבנ"ע

שנתיים וקצת. זה מזכיר לי - לפני כמה חודשים פגשתי חניך שלי בתל אביב, חייל. הוא קלט אותי מרחוק ולא ראה שכבר ראיתי אותו, אז הוא מיד עשה חצי סיבוב, שלף כיפה מהכיס והניח על הראש, הכניס את הסיגריה לכיס ואז הסתובב חזרה,"הופתע" לראות אותי ואמר לי שלום. זה נורא שעשע אותי. שקלתי להגיד לו שאני האחרונה בעולם שהוא צריך לעשות לה הצגות, אבל העדפתי לא להביך אותו ופשוט התעלמתי מזה.

TEPELA

New member
אני צעירה

הדרכתי גם שנתיים. אבל חניכים שלי רק השנה היו השבט החדש. ששכחתי תשם שלו.

Moon rise girl

New member
חיפוש קצר בגוגל

העלה כי שבות הוא השם של השבט החדש. לכל מי שלא יכול היה ללכת לישון בלי פיסת המידע החיונית הזאת.

uri80

New member
ואני חשבתי ש"אמונה" היה גרוע.

יום אחד הייתי רוצה לראות שם קצת יותר מקורי או יוצא דופן. מה דעתכם על "חומוס חושני" כדוגמא? מענין אם זה היה תופס.

Moon rise girl

New member
לא יתפוס

לצערי. בכל אופן מה שיותר קריטי לטעמי ודורש שינוי דחוף זה פתיחת ההמנון. הנוער אכן חביב, זה לא אומר שהאחים צריכים לשלוח יד.

Moon rise girl

New member
אלוהים, פתאום אני חושבת על ההמשך,

על "דגלנו" כולכם ואני תמיד תהיתי למה העיניים של השליח תמיד נצצו בקטע הזה. <בסדר, נו, אני הולכת לשטוף ת'מוח שלי עם סבון>

יש פה הכל מהכל../images/Emo3.gif

דתיים לאומים, חרדים, חילונים, מסורתיים- כשלפעמים יש נדידה מתחום אחד לאחר... [מציעה אישית להניח את ההגדרות בצד]

לא חושב שדתלשים הם יוצאים בשאלה

הם היו חילונים שומרים מצוות בכל בית היה טלויזיה והכל והיו מעורבים בחברה החילונית עכשיו גם נהיה באופנה אצלם ללכת אחרי הצבא לטיול במזרח הרחוק דבר שחרדי לא יעיז חוץ מהאלה שמתים לטייל במזרח אז הם הולכים כביכול בשם החזרה בתשובה וכשמגיעים עאלק מחזירים בתשובה הם מטיילים בדיוק כמו כולם

למעלה