יש פה בחורה בשם מירה?

אפרת**

New member
יש כזאת מישהי פה

זאת לא אני... אבל יש בחורה חמודה כאן בפורום שקורים לה מירה
היא לא נכנסת לכאן לאחרונה, מכל מיני סיבות אישיות. אפרת.

chika30

New member
תודה על התגובה ../images/Emo51.gif

במקרה את יודעת מה היו התוצאות שלה ....?

../images/Emo52.gif מה זה צריך להיות?!

אני חושבת שאם היא תרצה היא תספר. ואם לא-אז לא. סליחה על התוקפנות, אבל גם את לא היית רוצה שאינפורמציה לגבייך תסתובב כאן בפורום בלי ידיעתך/הסכמתך, נכון?

chika30

New member
פרטי או לא פרטי../images/Emo101.gif

אני אחרי 2 טיפולי IVF + החזרת מוקפאים אחת והשאלה שלי היא האם לעבור לרופא פרטי או להמשיך ללא פרטי.... אשמח לקבל דיעות בנושא.

דעתי בסוגיה : ../images/Emo62.gif

אם כבר הגעת להפריות , מבצעים אותן אצלך , אף אחד לא מונע ממך אישור עבורן ואת מרוצה מהיחס - בשביל מה פרטי ? לצערנו , הפונקציה של רופא פרטי לא תעזור לעוברים להשתרש טוב יותר... מדובר בכסף רב מאוד עבור ביצוע הפרוצדורה הזו באופן פרטי (אני יודעת , למרות שלא עברתי ivf) ולדעתי שמרי אותו אצלך לצרכים בהם אולי יש באמת הצדקה לפרקטיקה הפרטית (בדיקות בעת ההריון , למשל...) מערכת הבריאות שלנו טובה ורצינית , ומממנת טיפולים כמו ivf - אז למה לא לקבל מה שנותנים? - זו דעתי באופן ספציפי לגבי הפריות וטיפולי פריון. החוכמה היא למצוא את הרופא וביה"ח שתהיי מרוצה מהם עד הגג גם ללא הטייטל של "פרטי".

מרב.

New member
הי צ´יקה

כבר דובר בענין רבות, וההחלטה היא כמובן מאוד אינדווידואלית. אוכל לומר לך רק את דעתי, ומן הסתם תשמעי דיעות שונות שיעזרו לך לבחור ולהחליט. השאלה היא מדוע את רוצה רופא פרטי- האם את מרגישה שאינך מקבלת את הטיפול ההולם, היחס הרצוי? רופא פרטי עולה הרבה מאוד כסף, ואני לא בטוחה שתמיד יש לו יתרון על השירותים הרגילים הניתנים ע"י קופות החולים. רופא נחמד, אדיב ומקצועי יהיה כזה תחת כל אדרת, פרטית או ציבורית, ורופא קצר רוח ומעגל פינות יהיה כזה, סביר להניח, גם כשהוא בפרטי- כבר היו דברים מעולם. לעניות דעתי, אלא אם כן יש לך בעיה מיוחדת הדורשת התייחסות מסוימת, או שאת סוחבת היסטוריה טיפולית עשירה- אין טעם לקחת רופא פרטי. חפשי לך את המחלקה והרופאים בה תרגישי בנוח לשאול, לקבל תשובות, לחפש הסברים ואף לקבל תמיכה וחיוך חם. זו דעתי הלא מחייבת, ושיהיה בהצלחה בסיבוב השלישי, מרב

פרטי, אך ורק פרטי!!!

שלום לך! אני ממליצה בחום רב על רופא פרטי-כמובן שעדיף שתפני למישהו מומלץ (אם תרצי אמליץ לך) זה עולם אחר-נכון, גם כסף אחר אני יודעת שיש טיפולים מסויימים יש החזר מביטוחים של קופ"ח אין לי מושג מה לגבי בדיקות הריון... אבל באמת, שמעתי הרבה חברות שלא השתמשו ברופא פרטיואח"כ הודו שזה משהו אחר לגמרי מרגישים את ההבדל, חוסר סובלנות לדוגמא בבדיקות בהריון שקיפות עורפית וכו´ רופא פרטי מדקדק יותר ואכפתי יותר ומשקיע בבדיקה בצורה אמיתית וטובה הרבה יותר. בקיצור מומלץ מאוד!!!

אבל כאן מדובר על ivf !!!

לא על שקיפות , לא על סקירות - על הפריות ! הסכומים עולים בטור הנדסי במקרים כאלה ופרוצדורת ההפריה לא נעשית טוב יותר כאשר הולכים לרופא פרטי. זו אותה שאיבה , אותה החזרה וכו´. זהו ההבדל - קטן , אבל גדול.

זאת היתה דוגמא ליחס טוב יותר לא ...

לא מדובר בנושא ספציפי, מה, את לא יודעת שכשמשלמים יותר, המוצר הוא טוב יותר? את באמת חושבת שרופא מקופ"ח לוקח כל מקרה אישית? זה משהו אחר לגמרי!!! זאת מערכת יחסים אחרת בין רופא פרטי לבין עוד רופא מטעם קופ"ח ש- לכי תדעי על מי תיפלי...

זה לא נכון באופן גורף

אני קיבלתי יחס הרבה יותר טוב בטיפול בבלינסון במסגרת הביטוח של קופ"ח מאשר בביקור אצל פרופ´ משיח שקיבל ממני 1000 ש"ח על שהואיל בטובו לייעץ לי. צריך לדעת איזה רופא לבחור ויש המון רופאים טובים שעובדים עם קופ"ח ונותנים יחס יוצא מן הכלל. רופא שנותן יחס טוב יותר למטופלת רק כשהיא מגיעה אליו באופו פרטי לא יקבל את האמון שלי. לשמחתי יש הרבה רופאים שהם לא כאלה. ב IVF אפשר לשלב טיפול פרטי עם ציבורי. את מעקב הזקיקים לעשות אצל הרופא באופן פרטי אבל את השאיבה וההחזרה לעשות בבי"ח. בכל מקרה הרופא לא עושה שאיבות אצלו במרפאה אלא בבי"ח. אני לא רואה יתרון לשיטה הזאת כי עבודת המעבדה חשובה מאוד בטיפול ואת זה לא עושה הרופא הפרטי, אבל מי שזה עושה לה טוב - שתלך על האופציה הזאת. יש בפורום המלצות על רופאים מצויינים שעובדים במסגרת קופ"ח ונותנים יחס אישי. אני מציעה לנסות את הרופאים האלה לפני שהולכים לרופא פרטי. חנה

נועם@בת

New member
דפי, לדעתי את טועה מאוד

יש אמנם רופאים שאם תשלמי להם יתנו לך יותר יחס. אבל רוב הרופאים שמטפלים בבעיות פוריות נותנים הכל גם דרך הרפואה הציבורית. אני בחיים לא הייתי מקבלת מרופא פרטי את היחס, תשומת הלב, האכפתיות והזמן שאני מקבלת מהרופא שלי אליו פניתי דרך קופת חולים. בתחילת הדרך, הצעתי לו לטפל אצלו פרטי, כדי לקצר תהליכים של קופת חולים, והוא סרב בכל תוקף. אמר שאם אני רוצה לשלם- שאלך למישהו אחר. ברור שאם את מטופלת (כן, אני יודעת שאת לא, ומקווה שאף פעם לא
) במחלקה גדולה, ומרגישה שם כמו בבית חרושת, שווה לך להשקיע סכום של ביקור או שניים כדי לקבל יחס טוב יותר. אבל רופא שיתן לך טיפול רפואי טוב יותר בגלל שקיבל ממך כסף, הוא רופא מושחת. יחס, תשומת וזמן זה מצויין, השאלה אם לא עדיף לחפש רופא ציבורי אחר בשביל אותם דברים. ולי, לצערי, יש נסיון ארוך עם וטיפולים. נועם

שרילי

New member
הי לך!../images/Emo39.gif

גם אני שוקלת לעבור לפרטי אבל כעיקרון יש לי ספקות... אני מטופלת בתל השומר, שם כל הרופאים גם מקבלים פרטי בבתי חולים פרטיים וקליניקות. בתל השומר יש סבב של רופאים, אחד נותן ת´פרוטוקול, שני עושה שאיבה ושלישי מחזיר. כל פעם רופא אחר שזה לא נתון בכלל לשיקולי... אבל בסה"כ הרופאים שם הם מהטובים בארץ. מה שבטוח זה שמעקב הריון (שיגיע כבר!!!) אני יעשה בצורה פרטית. שיהיה לך בהצלחה באיזה דרך שתבחרי! שירלי

chika30

New member
תודה על התגובות

אתן רק מחזקות לי את הדיעה ש ב IVF לא צריך פרטי כי הרי הטיפול הוא אותו טיפול.

למעלה