יש פה באר שבעיות?

את עושה את המעקבים בסולד? אין עם זה בעיה?

תודה
&nbsp
ממש מעצבן שאין רופאים לייעוץ נוסף בבאר שבע.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

תו123456

New member
ממש אין בעיה

הן נחמדות מאוד. בשני וחמישי יש גם בנווה זאב ששם הן מהממות

מאיה 2109

New member
אני בדיוק במצב שלך

גם אצלי הביציות כבר לא משהו, אומנם בפעם האחרונה בשאיבה היו 6 זקיקים, אבל רק 3 ביציות ורק הפריה אחת והפסיק להתפתח ביום 3, כך שבכלל לא הייתה החזרה.
אני חושבת שלפעמים צריך להבין שכבר אין הרבה מה לעשות ואולי תרומת ביציות זה פתרון טוב.
הגיל עושה את שלו, אפשר כמובן להמשיך ולנסות ולנסות, אבל לדעתי זה לא ממש טוב לגוף כל ההורמונים שדוחפים לנו וכל המתח הנפשי שמסביב.
בכל מקרה, נסעתי לאוקראינה ובדקתי גם את הנושא של טיפול פרטני שם, וגם את הנושא של תרומת הביציות.
העלויות הם בערך רבע ממה שזה עולה בארץ, הבעיה היחידה זה המרחק...
אם תרצי לשמוע פרטים, מוזמנת לפרטי.

תודה, חיבוק גם לך

Nashuki

New member
תעברי לרופא פרטי

לקבלת חוות דעת שנייה. אני מטופלת של בר חוה גרה בבש ולא נזקקת לסוע למרפאה בתל אביב כמעט אף פעם. מבצעת מעקבים בעיר (לא זוכרת אם רשמת איזו קופה את) ומתנהלת מול המרפאה שלו במיילים. יש לבר חוה הסדרים עם קופות שהייעוץ הראשוני עולה 100 שח. הייתי הולכת לפחות לייעוץ. בהצלחה ולחיי הרבה ילדים בארשבעיים :) אגב אני במצב דומה לשלך ובר חוה הציע לי לעבור לתרומת ביצית ומנגד אמר שיעשה כל מה שהוא יכול אם ארצה להמשיך לנסות להרות מביצית שלי

בכללית...

כן, כנראה שזה מה שאעשה...
&nbsp
לי כבר לא מאפשרים לנסות יותר בסורוקה.

&nbsp
&nbsp
&nbsp

Nashuki

New member
מעולה

אז מעקבים בסאלד (צריך להתקשר לקבוע תור), ויעוץ אצל בר חוה אם תרצי יעלה לך 100 שח ( כמובן ששאיבות והחזרות מחיר אחר)..הבעיה היא זמן ההמתנה לתור אצלו

למעלה