יש פה אנשים מהצפון..??

לא אמרתי שזה צריך להפסק

לבנון נושאת בחלק מהאחריות למעשי חיזבאללה והיא צריכה לשלם על כך. אני חושב שהמטרה של הפצצת התשתיות הלבנונית הוא ניסיון ל"שכנוע" של ממשלת לבנון להוריד את צבאה לדרום ולגרש משם את החיזבאללה. מעבר לזה, זו ההזדמנות שלנו לטפל באחראים האמיתיים לכל מה שמתרחש שאת שמם כבר ציינתי וחבל שלא עושים את זה ואני חושב שזו טעות שעוד נשלם עליה מחיר יקר. אבל חבל להמשיך לשפוך מילים לשווא בעניין הזה, מעבר לעובדה שזה לא נושא הפורום ויש פורומים אחרים שמתאימים יותר לדיון הזה, הרי שלא אני , ולא את מנהלים את המלחמה הזו וצריך להפסיק את הויכוחים המיותרים האלה, להחזיק אצבעות לאלה שכן מנהלים אותה ולקוות שכל חיילנו ישובו בשלום.

Paranoid Eyes

New member
אההמ

אז מה אם יש פורומים שדנים בנושא,וזה לא נושא הפורום.. אני חושבת שזה אופ טופיק מובן ומקובל בכל פורום, ואני בטוחה שלהנהלה זה לא יפריע. מצטרפת לתקוותייך,

נועם m

New member
../images/Emo45.gif

זה נראה כל כך אדיוטי וחסר טעם לנסות "לדון" על משהו אחר בכלל... חצי מההודעות שעד לפני כמה ימים רציתי לענות להן, עכשיו פשוט אין לי כוח וחשק להסתכל עליהן בכלל...

Paranoid Eyes

New member
זה שיש לנו אבידות

זה לא אומר שאנחנו מפסידים ושגומרים אותנו. אין מלחמה ללא אבידות.

ChilD SouL

New member
אולם...

אני לא בטווח הקטיושות [אני מקווה
- טבריה זה 20 דק' ממני], אבל אני מהצפון ושומעת מטוסים ופיצוצים. כיף, כיף, כיף.

נועם m

New member
חבר'ה- חסרות מנות דם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עקב המלחמה בצפון נוצר מחסור עצום בבנקי הדם של מד"א במנות דם. אז אנא מכם- זה המעט שאנחנו יכולים לעשות. בואו לתרום והודיעו גם לכל מכריכם- בתקשורת לא מזכירים מספיק את העניין, ואנשים פשוט לא מודעים. רק שתדעו- מנת דם אחת יכולה להציל חיים של 4 אנשים! (מנת דם=חצי ליטר). ודרך אגב: לעובדים שביננו- על תרומת דם מגיע החזר של חצי יום עבודה; ולצעירים שביננו- ניתן לתרום דם כבר מגיל 17 עם אישור הורים.

Zoharrr

New member
../images/Emo45.gif

לצערי אני אהיה בת 17 רק ב 28 לחודש, ואני מקווה שעד אז זה יסתדר ולא יצטרכו את זה...

נועם m

New member
תמיד צריך ../images/Emo13.gif

אבל לצערנו כנראה שצריך מלחמה בשביל לגרום לאנשים לבוא ולתרום. זה לא מספיק בתודעה...

זכוכיות

New member
נראה לי שלטיל...

יש סיכויי הסתברות גבוהים הרבה יותר לפגוע בבניין [להלן- שטח גדול] מאשר בבן אדם יחד שמסתובב לו בפארק... אבל כן, גם אותי אבא שלי (AKA הבוס..) שלח הביתה להיות עם האחים הקטנים שרובצים בבית בגלל החופש הגדול, ואמא שלי התקשרה היסטרית ונתנה לי הנחיות חמ"ל ("אם את שומעת הזעקה תרימי את סמוקי ותרוצו כולם למסדרון שבין החדרים"). מלחיצים אותי כאן.

lb22

New member
אני היחיד שבעת אזעקה אם תיהיה

ירוץ לגג לנסות לראות איפה הטיל? הכי טוב זה להיות בין חיפה לתל אביב....הסיכוי שנפגע הוא לא גבוה במיוחד ...

Zoharrr

New member
האמת שהכי טוב

להיות שבמושב שנקרא נווה מיכאל שלאפחד אין מושג איפה הוא בכלל... D:

זכוכיות

New member
מאיפה אתה?

בחדשות אמרו "צפונה מתל אביב- בעיקר חדרה ונתניה." אני גרה 5 דק' הליכה מחולון, ואני תוהה, אם אני אצא עם הכלבה לטיול ואעבור את הכביש לחולון, אני לא אהיה בסכנה יותר?

אתה לא היחיד

נראה לי שגם אני אעלה לגג , כמו במלחמת המפרץ כשעמדנו במרפסת של סבתא שלי בקומה הרביעית וצפינו בזיקוקים שנוצרו בזמן שהפטריוט פגע באחד הסקאדים שנורו על ת"א (זו הייתה אחד הפגיעות הבודדות של הפטריוט במלחמה ההיא).

ChilD SouL

New member
בצבא.

הייתי אמורה להיות גם אני, אבל לא יצא ואני ביום חופש, על חשבוני. בקצב הזה, לא יהיה לי חפשש אפילו שלא לדבר על שחרור.

למעלה