יש פה אנשים בני 30 ומעלה?

לקשמי

New member
יש פה אנשים בני 30 ומעלה?

חוץ ממני הכוונה
סתם, נראה לי שאני הכי "זקנה" כאן וזה גורם לי לתהות, האם יש אנשים מבוגרים יותר שמתעסקים עם הנושא הזה של חלומות צלולים? ואם לא, אז מעניין למה. יכול להיות שככל שאתה מבוגר יותר אתה פחות מרשה לעצמך לשחק עם הדמיון?

נבני

New member
ההפך לדעתי אם את מבוגרת זה

הכי טוב! להוציא מהמסגרת המשעממת של להיות מבוגר ולהיות מנומס וכאלה... (חח אני בן 13:) )

whyme3

New member
חחח, הגיל לא ממש משנה ../images/Emo13.gif

את קובעת אם לשחק אם הדימיון שלך או לא, זה לא ממש קשור לגיל. אני בן 15 ד"א

jast

New member
חח לא נורא...

זה אומר שאת מגניבה למרות שאת "זקנה"... כמו בפיטר פן(הווו פיטר פן.. איזה נוסטלגיה).. ילד לנצח. נגיד אחותי בת 23 והיא צחקה עלי כשסיפרתי לה על החלומות צלולים.. בכל מקרה, אני אהיה בת 16 בחופש:]

לקשמי

New member
אני חושבת...

שאנשים בגיל מבוגר כל כך עסוקים בטרדות המציאות (עבודה, משפחה וכו') שאין להם זמן להתעסק עם חלומות ו/או חלומות צלולים. האמת, גם אני מזניחה את זה לפעמים כשאני מוטרדת מכל מיני דברים במציאות, אז אני שוכחת לעשות בדיקות מציאות וכאלה. (בגלל זה לאחרונה התחלתי לרשום על גב היד שלי את האותיות ב.מ שזה ראשי תבות של בדיקת מציאות, כדי לא לשכוח לעשות אותן).

jast

New member
אני מבינה אותך...

גם אני דיי בלחץ בכלליות. (אבל אני עוד צעירה חחח)

jast

New member
את לפני...

אני ב7.8... יש לי תאריך ממש מגניב. 7.8.90 חעחע.

silverhawk

New member
לצערי את צודקת

אצל מרבית האנשים, ככל שמתבגרים כך מתקבעת יותר ויותר המחשבה ומפסיקים להיות פתוחים לרעיונות חדשים. זוהי תופעה שהייתה נכונה מאז ומעולם, ומדובר כנראה בטבע האנושי. אבל מה ניתן להגיד - הפסד שלהם.
ואני בן 21, אגב.

למעלה