יש פה אימהות?

יש פה אימהות?

(קיבלתי במייל) דברים שאמרה אורנה בנאי בראיון אצל יאיר לפיד: בהיריון היו לי ממש סיוטים שהגוף שלי לא יחזור להיות כמו שהיה,ואני אשאר מתאבקת סומו כשפתחתי את הפה זה היה בשביל לאכול או בשביל להקיא, לפעמים שניהם. הקאתי דברים שאפילו אני לא אכלתי אותם. חמדה המיילדת שאלה אותי מה את עושה פה, חמודה? מה אני עושה פה? באתי לעשות טסט לאוטו! תקראי לרופא. הרגע הזה שהתינוק יוצא ומראים לך אותו, נכון ששמעתם שאז עובר כל הכאב ומתחלף באושר? זיבי!! בחדר של אמיר חיכתה לו עריסה מתוקה, מעליה תליתי מובייל עם חיות מזמרות. היתה לי ציפייה שאניח אותו בעריסה,והוא ישתלב בצבעי התכלת והוורוד. הדבר הראשון שהוא עשה היה לפלוט על החיות המזמרות הנחתי אותו שנייה כדי לנקות את הנזק,הוא חרבן לי על כל המצעים.זה השלב שהבן אדם הראשון שאת רואה את רוצה להגיד: קח,להחזיר,מקולקל!! כשנגמר היום הראשון והגיע לילה,זחלתי למיטה. אמרתי לעצמי נישן טוב נאגור כוחות למחר. אחרי 10 דקות האזעקה התחילה לפעול. קמתי מהר לכבות אותה,ואז נזכרתי שאין לנו אזעקה. נגשתי למתוק ניסיתי להרגיע אותו, הפכתי אותו על הבטן, חיפשתי כפתור ON ו-OFF לא היה.

winterbabe

New member
היה עוד משהו שקרע אותי מצחוק

משהו בסגנון: המיילדת אמרה לי, אולי תקראי לילד "בובה", ככה יקראו לו "בובהבנאי" (כמו: בוב הבנאי")
באופן כללי, ראיתי את הראיון איתה, היא היתה מצחיקה בצורה בלתי רגילה.

האגס 1

New member
זה גם היה ב'ארץ נהדרת'

כשלובה התראיינה בתור המיילדת של אורנה בנאי, ואמרה לקיציס שהיא הציעה לאורנה בנאי לקרוא לילד בובה - מהסיבה הנ"ל

resputin

New member
זה יותר משעשע בLIVE..

היא גמרה אותי כששידרו את זה, היא באמת שהייתה משעשעת באופן בילתי רגיל.

resputin

New member
זה לא עולה לי ../images/Emo10.gif

פותח לי את הווינאמפ על ריק. :X

תודה. כי פיספסתי בזמן אמת

וכן אני אמא, וכן עברתי את החוויות וכן זה כואב. וכן כן כן.. זה מצחיק .להתגלגל. אני עם אלו שאומרים שארנה בנאי היא אחת הקומקאיות הגדולות בשקט.

איזה יופי

אני מרשה לך כמובן להקדיש לדודה שלך את השיר בפורום המתאים. אבל צרות זה לא עושה שמח על הלב. מי שהיה שם יסכים עם הנאמר בראיון. טוב לא כל כך בכלליות אבל זה מעלה חיוך תודי במיוחד החיפוס אחרי הכפתור און אף

למעלה