יש פה אטאיסטים?

אבזץ

New member
לצערי עדיין בתול

אך לשמחתי אוטיסט. זה יכול לעניין אתכם?

?

אני מבין שהתמה המרכזית בפורום הינה קרום הבתולים המתאחה לאיטו של אבזץ,מה שמחזיר אותי לשאלה שעלתה במפגש אקראי בבר צפוף מדי,האם הומו שרק נתן/קיבל נחשב עדיין לבתול? ומהן ההשלכות לגבי דו מיניים/לסביות? לאחר שנדון בנושא זה אשמח לעבור לדיון נוסף שהתעורר באותו ערב (איזו חיית משק נוחה יותר למעשה סדום,עז {הקרניים כנקודות אחיזה} עגל רך {אינסטינקט היניקה} או כבשה {פלאפיות כללית}?). חזרתי,אגב.

אבזץ

New member
אתה חמוד, אתה

חכה שאתפוס אותך בקרני המוהיקון המתגדל ואנענע אותך עד שתצא מתנחל אנגלוסקסי דובר סינית. ברוכה הבאה, ר' ייד.

גמני הק` מצטרפת להנל`ים

הנל`ים = מילה שמנסה להיות שנונה. האם תצליח? האם תודח? אתם קובעים!! שילחו סמס או פרחים או רעולי פנים או את הנשיא קצב. תהיתי כבר מי ירים את הכפפה ויגאל את האבזץ מישימונו הרקטואלי. ויש בידי הוכחות מצולמות שאתה הוא האיש המתאים ביותר. צלחה.

yaniv1216

New member
נצלש

מי יוכל לומר לי אחת ולתמיד מה הסיפור של רומאו ויוליה האלה? תודה מראש.

ג'ולייט:)הכל בשביל להצדיק נטיות

אובדניות- זה די פשוט למעשה.. "When he shall die, take him and cut him out in little stars and he will make the face of heaven so fine that all the world will be in love with night and pay no worship to the garish sun"

uty76

New member
הם היו בני 15

יפים, צעירים, עם מיניות חזקה. הליבידו שלא יכל להגיע לידי מימוש הגיע לתיעול דרך דחף אלים נגד החברה שעצרה אותם, מתוך מחשבה ילדותית שאין להם דרך להשפיע על עולם המבוגרים, הם השפיעו על העולם הדמיוני שם היתה להם שליטה מוחלטת והביאה את אותו העולם הדמיוני לסופו.

זה באמת מאוד מעניין

ואני בטוחה שטענה מספר 7 ("אם אין כוחות על טבעיים, אז מאיפה צץ אורי גלר ואחרים [שגם כוללים כמה אלפים]?") היא טענה חותכת ורוב חברי הפורום יתחילו להאמין באלוהים בזכות האדמו"ר הר"ר אורי גלר. האיש הזה הוא איש אלוהים ממש. אליהו הנביא פסיק לעומתו. פלאי פלאים. כן, הגעתי רק עד טענה שבע, כי איזו הוכחה צריך יותר, אחרי כזאת טענה?! תודה לך סאנדסטורם שהארת את עיניי

פנדיאני

New member
אני עצרתי הרבה לפני

בטענה החותכת לא פחות "איך זה שהכוכבים משפיעים על גורלינו"?

rigoletto111

New member
זה שינה את השקפתי../images/Emo70.gif

מישהו זוכר איזה אוטובוס מגיע בחזרה לישיבה?

שבי 83

New member
התחלתי מהסוף

13 על מבנה גוף האדם ו 10 עם בגדים? מאיפה הכל הגיע לעיקרים על דת?מתחיל להיות מעניין.

babylon_a1

New member
לא אתאיסט ולא יקר

2. אז זהו, שלא.... 3. התחלה של המשפט מסבירה למה אנחנו רבע מהאחוז העולמי ולא 1/5 ומשהו כמו הסינים 4. הכותל בחלקו נבנה ע"י התורכים, יש מבנים עתיקים ומוצלחים יותר 5. בהחלט, ניתן למצוא מתכון לעוגת תותים בדילוגים אם הטקסט יהיה מספיק ארוך 6. מכל האנשים בעולם, אנחנו אמורים להאמין דווקא לזה שנחת לו תריס מקומה חמישית ופיצח לו את הראש ? מחקרים שנעשו בפגיעות ראש גילו שאנשים חווים כביכול "חוויה" של מחוץ לגוף וחשים באור חזק - עקב הפגיעה 7. קוסמים קוראים לזה, במקרה שלו גם את זה הוא עושה גרוע 8. זה כמו לצייר מטרה, ואז להדביק לתוכה את החצים 9 . אפשרות א - הטענה לא נכונה אפשרות ב - התנ"ך העתיק מתוך אותם ציורי קיר אפשרות ג - קומבינציה בין האפשריות הנ"ל 10. טוב זה ארוך ארוך - כתבו על זה ים ספרים, אני יגלגל את השאלה אליך כי נוח לך להגיד שאלוהים תמיד היה 11. רשום ים של דברים, חלק נתני להתאמה חלק הם שטויות במיץ 12. מצלמה זה משהו אנושי, הר של חול לא בשביל לייצר מצלמה צריך בינה אנשוית בשביל הר חול- לא 13. אם העניים היו במרכז הבטן - מה היית אומר אז ? מה שלא התאים - לא שרד

מי שמאמין לא זקוק ל"הוכחה"

ומי שלא מאמין, לא יאמין גם אם " תוכיח לו שאלוהים צופה בו כל יום הדת היא למאמינים בה בלבד, ןלאלו המסורתיים שמרגישים "רגשות אשמה" ומקנאים בדתיים כפרה עליהם...." אז מה זה כל השטויות האלו"??? (אווופס זה מוכר לי..)

למעלה