יש "עתיד"...

itaym02

New member
סלחו לי על הבורות, אך מה הסדרה הזאת

או שזו איזה שהיא פרודיה?

sysiphus

New member
זאת הפקה של חובבים

אכן בורות. זה בדיוק מה שזה מתיימר להיות, ובדיוק כמו שזה נראה. כמה חברה שממש אוהבים (יש שיאמרו יותר מדי) ST, החליטו שאם הם לא רואים את קווי העלילה שהם אוהבים בסדרה עצמה, הם יפיקו סדרה שבה כן רואים את זה. יש מספר קבוצות חובבים שמפיקות סרטי וסדרות חובבים. פעם זה היה ספרים, היום יותר ויותר אנשים מפיקים סרטים ובעקבות האינטרנט והיכולת להפיץ את זה world-wide בלי בעיות, גם סדרות. יש את "New Voyages" שהפיקו בינתיים שני פרקים מגוחכים שממשיכים את הסדרה המקורית, ויש עוד כאלו. יש גם סרטי וסדרות חובבים בשפות זרות (גרמנית וצרפתית למיטב ידיעתי).

AKIRA972

New member
לדעתי כל הכבוד להם../images/Emo45.gif

הם לקחו יוזמה ועשו לדעתי עבודה מדהימה גם באפקטים וגם ב"משחק" של הדמויות-העלילה גם רצינית כמה שאפשר. וכל זאת יחסית ל 0000000 תקציב שיש להם! אני מוריד את הכובע - כל הכבוד . אני מתייחס אך ורק לפרקים האחרונים של העונה החמישית שלהם - מה שראיתי -זה עם השיר פתיחה והאנטרפרייז והזבוב בהתחלה.

sysiphus

New member
כל הכבוד להם?!

אתה לא חושב שזה קצת יותר מדי? אם "הבית הלבן" יירד מהמסך אני לא אבנה את הסט, אחבור עם חובבים אחרים, אכתוב, אפיק ואשחק בפרקים שנעשה לנו יחדיו. סיינפלד כבר ירד ואני לא עושה את זה. אי אפשר להנות ממה שהיה וממה שהסדרה נתנה לנו עד עכשיו? בסה"כ לסדרה יש מסר וזה מה שחשוב. לדעתי.

AKIRA972

New member
גם אם זה יותר מדיי זה לטובה ../images/Emo127.gif

גם אם זה יותר מדיי זה לטובה, לא פוגע באף אחד, לא אלים ומעביר מסר של אם אתה אוהב משהו אתה מוכן להשקיע וזה הרעיון שאני לוקח מזה. אם הם לקחו את זה טיפה יותר מדיי? זה כבר תלוי בנק' מבט של המתבונן הרבה אנשים חושבים שלהצטרף למועדון של מעריצי מסע בין כוכבים זה יותר מדיי אז שוב זה הכל בעיני המתבונן - חוץ מזה זה ההבדל בין מעריצי מסע בין כוכבים לכל השאר. טרקים -מעריצי מב"כ- מאמינים בחזון מסע בין כוכבים ורוצים לראות אותו מתממש כבר עכשיו. אם לעשות תכנית מקרב אותם לזה בעיני עצמם או סתם מעביר להם את הזמן -מברוק.

למעלה