יש עתיד...

הדס100

New member
יש עתיד...

הלכתי מקודם למרכז המסחרי ליד הבית שלי. קודם כל נכנסתי לחתנת דלק, ואמרו לי שצריכים עובדים אבל הבוס לא נמצא כרגע. טוב, השארתי פרטים והמשכתי הלאה. אחר כך, הלכתי לחנות של פוקס, והפלא ופלא, איך שאני נכנסת התחיל איתי המנהל... (כן, אשכרה התחיל איתי) טוב, אחרי שהוא שמע שאני מחפשת עבודה הוא אמר לי שהם צריכים עובדים ושהוא יחזור אליי. אחר כך הלכתי למסעדה-שיפודייה כזאת, ואמרו לי שם שרוצים שאני אתחיל כבר השבוע- בתור מנקת שולחנות. מה זה בכלל??? נראה לי עבודה קצת תמוהה ולא נחוצה אבל העיקר שצריכים אותי
בכל מקרה, מקווה שמתוך כל זה, באמת יצא משהו, אפילו אם זה יהיה רק עד שאמצא את העבודה בחובשת...

שריונר 7

New member
שאלה להדס

אני שואל את זה כי את חובשת... יש לי עגיל באוזן. בקרוב אני אצטרך להוריד אותו לכמה זמן. איך אני יכול לשמור על החור באוזן פתוח?

עם חוט-חברים של אחי שמו בגבה חוט

של דיג. אבל אולי בתור חובשת היא יודעת יותר טוב

תלאבובה

New member
תגידילי את מזוכיסטית?!

למה לא להשאר חובשת!? תחנת דלק?! חבל על הריאות לא? פוקס!!? להיות ז*נת קיפולים?! שיפודיה מנקת שולחנות!? אממ.. מה זה? Basically לנקות שולחנות.. ואת חובשת!

הדס100

New member
כי הם לא נותנים לי את הרשיון נשק!

ועם כל הכבוד, עבודה זאת עבודה ואני צריכה כסף, אני לא מפונקת.

הדס100

New member
איזה כרוב דיבר איתי שם...

פתאום הוא התחיל להכנס ללחץ כי אבדו לו המשקפיים, הלך לחפש אותם וכשחזר הרגשתי שאני מתה מצחוק- משקפיים ורודים של דולצ'ה גבאנה.

superyal

New member
תחנת דלק!!!

מה רע בתחנת דלק? אז יש קצת ריח של דלק אז מצפצפים קצת באוזן אז מה אם אני כבר לא שומעת טוב מרוב נהגי מוניות? אז מה אם אני גיליתי שבני אדם הם לא מנומסים כל כך בסדר אז עכשיו אני יודעת שאנשים בגיל של סבא וסבתא שלי יודעים לקלל ויכולים אפילו לקלל אותי אז גיליתי שיש אנשים שמעדיפים שהרכב שלהם יהיה הכי מלוכלך בעולם ושהם לא יראו כלום מהחלון אבל העיקר שאני לא אנקה להם את החלון כי אז חס וחלילה הם יאלצו להשאיר טיפ ואני יודעת עכשיו שאנשים יעשו הכל כדי לקבל עיתון חינם גם אם כדי לקבל עיתון הם יצטרכו לשבת על הרצפה הרטובה ומלאה בוץ ולאסוף שאריות עיתון מלאות בוץ ושמן ודלק רק בגלל שהם מלאו ב100 שקל ומגיע להם עיתון אז הספיקו לאיים עלי ברצח כי לא נתתי להם לחנות בתחנה, אז צעקו עלי כי הכרטיס אשראי שלהם לא עובר, אז קיללו אותי כי נגמרו העיתונים, אז מה??? תחנת דלק זו חוויה, זה נחמד, אנשים טובים, טיפים לא רעים ובכלל עכשיו אני מכירים את האנשים החיים בעולם באמת אל תוותרו על זה בגלל ריח של דלק זה חשוב להתפתחות הלימודים שלכם ולידע הכללי על נפש האדם

מסקנה סופית שלא ניתנת לערעור.

אני מתדלק כבר מספיק זמן בשביל לומר את המסקנה הזאת: אנשים הם חראות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

superyal

New member
חוץ מאלה שפתאום באים

ונותנים לך 10 שקלים טיפ זה עושה את היום עד חרא הבא

למעלה