יש עצה- טגני בייצה!

Yael Floyd

New member
יש עצה- טגני בייצה!

נוסעת מחר לת"א... אמרו לי שבתחנה המרכזית יש מלא חולצות של PINK FLOYD- THE WALL מקווה שהם צודקים... ואני מתלבטת נורא אם לקנות את רדיוהד החדש, אינפקציה או מאיר אריאל-האוסף ואני לא מצליחה לישון, יא ראבאק!!! עצות אנשים, עצות...

Bodom-child

New member
ביצה קשה שולטת...

Anyway עם בדיסקים חדשים עסקינן, סלייר מוציאים עוד שבועיים ימים דיסק חדש ! God hates us all

a_duck

New member
שמעתי ש...

הם עושים סיבוב הופעות חדש לכבוד הדיסק ויופיעו בארץ...

Bodom-child

New member
אני לא רוצה

להאמין כי אז אני אתבאס קשות אם יתברר שזה לא נכון

a_duck

New member
בעצם...

למה שהם יבואו? הרי הם נאצים...נראה לי שהאנשים בפורום הזה יודעים יותר דברים על להקות ממה שהם יודעות...בטח סלייר ישמעו שהם נאצים ויחליטו לא לבוא בשביל לא לאכזב את חברי הפורום...

Levinzone

New member
את לא רצינית...

אוף! היום הייתי בת"א וחיפשתי את החולצות האלה בקיגנ ג´ורג´. אוי, הן כ"כ יפות. ולא מצאתי כמובן. אוף. אוף. אוף. טוב, אולי ביום חמישי. -יעל-

epitaph

New member
מצאת במקרה...

חולצות עם הדפס של צ´ה גאוורה?...מחפש כאלה...

KamikazA

New member
לי יש אחת של צ´ה גאוורה

מיקדימה ורייג´ מאחורה יש כאלה חולצות בתומר בדיזינגוף יש בפונגו ליד כיכר דיזינגוף ויש בתחנה מרכזית

חולוני

New member
לי יש חולצת צ´ה

יש בשנקין במלא מקומות.. יש גם בקינג ג´ורג´, ובבוגרשוב ( בחנות שנקראת בי-גוד ) וגם בסנטר יש, וכנראה בעוד מקומות שאני לא יודע עליהם..

מה?

רק אני חושב שיש איזהשהי בעיה בקונספט של חולצת אנרכיה שמיוצרת ביצור המוני ומשווקת בחנויות?

epitaph

New member
מממ...לא

היום כבר אין חשיבות לסמל כול עוד הוא שווה כסף.זה כמו שלדוגמא בימינו הקשר בין קבוצות הפועל לבין סוציאליזם הוא מקרי בהחלט.

למעלה