יש עליו פורום? הוא אבא של ילד בכיתה שלי...
M Music is my life New member 8/6/03 #2 היי רוחס../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif אני מקווה מאוד שתהנה כאן אתנו בפורום אתה מוזמן לקרוא לחברים שלך ולכל בני משפחותיהם בכל מקרה, משפחת תפוז-סחרוף שמחה על הצטרפותך אל שורותיה שיהיה לך לילה מקסים
היי רוחס../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif אני מקווה מאוד שתהנה כאן אתנו בפורום אתה מוזמן לקרוא לחברים שלך ולכל בני משפחותיהם בכל מקרה, משפחת תפוז-סחרוף שמחה על הצטרפותך אל שורותיה שיהיה לך לילה מקסים
M Music is my life New member 8/6/03 #5 לא פספסת כלום ../images/Emo9.gif הוא ממש מעוף או שדיברת עליי חחח סתם בכל אופן, חשבתי שפריקין היא בן אבל היא בעצם בת זה כל הסיפור
לא פספסת כלום ../images/Emo9.gif הוא ממש מעוף או שדיברת עליי חחח סתם בכל אופן, חשבתי שפריקין היא בן אבל היא בעצם בת זה כל הסיפור
א אשת הכמעט New member 8/6/03 #6 אה אני לא הבנתי נכון... הוא התכוון להגיד: "מימל, זו בת" ולא מה שהשתמע כמו "מימיל=בת" חח סלחו לי
ה הנבצר הראשון New member 8/6/03 #8 אומנם אני טיפה שרוט וקצת גזור ודיי פעור אבל בואי לא נגזים . ואני צדקתי
ע ענת1986 New member 10/6/03 #12 תגידי,ברי בא לימי הורים של הבן שלו? אבא טוב = זמר טוב? מעניין אם המשוואה הזו עובדת....